Telefon
WhatsApp
Haydi Afyonkarahisar!  Bütün Türkiye’ye örnek olalım.

Eroğlu açıklamasında; " İlimizin tek hematoloji hekiminin istifasına kadar giden süreçte yaşananlar, farklı mecraların tepkileri ve son dönemde ülkemizde sağlık çalışanlarına yönelik giderek artış gösteren şiddet ve bunların neticeleri göz önüne alındığında, ülkemizde birçok ilkin öncüsü olan Afyonkarahisar ili olarak bir ilke daha imza atmak istiyor ve  “Sağlık çalışanlarına sevgi ve saygı seferberliği” başlatıyoruz.

Yaşadıkları her türlü zorluk ve güçlüklere rağmen, canımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızı, gerekçesi ne olursa olsun tehdit, hakaret ve şiddet uygulanmasını kabul etmiyoruz. Yanlış veya hatalı uygulama veya davranışlar için, sadece sağlıkta değil, her alanda tek yol hukuktur. Bunun dışındaki her türlü yol ve davranış ise hukuk dışıdır.

Şifa veren ellere vefa düşüncesiyle, sağlık çalışanlarımızın da öncelikle insan, aynı zamanda anne, baba, kardeş olduğunu göz önüne alarak, aldıkları eğitim ve ilmi veriler ışığında mesleğin gereklerini yerine getiren insanlar oldukları, hastalarımıza her durumda şifa vermeye çalıştıkları ve salgın döneminde bunu cansiperane bir şekilde gösterdikleri gerçeğiyle,  “Sağlık Çalışanlarımıza sevgi ve saygı seferberliği” başlatıyoruz.

Haydi Afyonkarahisar!  Bütün Türkiye’ye örnek olalım.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!