Telefon
WhatsApp
Haklının hakkını savunacak, mazlumun elinden tutacağız

Büyük bir demokrasi şöleni yaşandığını söyleyen Mısırlıoğlu; “ Daha önce 17 ilçemizde ve merkez ilçemizde de aynı birlik beraberlik duygusu çerçevesinde kongrelerimizi tamamlamış ve tazelenmiş kadrolarımızla 2023 seçimlerine hazırlanmaya söz vermiştik.

İl kongremize katılan, coşkumuza ortak olan, bana inanan güvenen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gece gündüz, kar kış demeden çalışacağıma ve bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağıma bir kez daha sizlerin huzurunda söz veriyorum.  Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile İYİ Parti’mizi Afyonkarahisar’da birinci parti yapacağız inşallah…”dedi.

İlimiz gündemine dair açıklamalarda bulunan Mısırlıoğlu; “ Sinanpaşa İlçesi’nden elimize ulaşan görüntüler de aynı şekilde vicdanımızı yaralamıştır. Masrafları belediyeler tarafından yani vatandaşın hakkı olan bütçeden karşılanan kadın kültür evleri, ne yazık ki amacına hizmet etmiyor, amacı dışında kullanılıyor.  Sinanpaşa Kadın Kültür evinde AKP’nin gençlik kolları tabiri caizse at koşturuyor.

Himaye altına aldıkları kadın kültür evleri AKP gençlik kollarına ve öğrenci arkadaşlara adeta peşkeş çekilmiş durumda. Gece geç saatlere kadar sazlı sözlü eğlence yapılıp halayların çekildiği bir yer haline gelen kadın kültür evlerine ne hikmetse AKP’li olmayan kadınlar hiçbir amaç için alınmıyor.

Toplumun her kesimini ayrıştırdıkları gibi herkese eşit hizmet sunma görevlerini de suiistimal eden AKP zihniyeti, belediye bütçesinden karşılanan giderleri ile kadın kültür evlerini işine geldiği gibi kullanmaktadır. AKP’nin seçim propagandalarının yapıldığı ofisler haline gelen kadın kültür evleri, hukuka ve mevzuata aykırı olarak amacı dışında kullanılmaktadır.

Gördüğümüz, duyduğumuz her yanlışa dur dediğimiz gibi bunu da kamuoyu vicdanına sunuyoruz.

Kadın Kültür evlerinde gece geç saatlere kadar hukuka ve ahlaki değerlerimize uygun olmayan davranışlar sergilendiğini iddia edilmekte ve bu olumsuzlukları biz yine bu çevrede yaşayan halkımızdan öğrendik. AKP zihniyetinin sığ düşünce yapısıyla kültürel ve sanatsal faaliyetlere karşı çıktığı bir devirde işine geldiğinde böyle görüntülere müsaade etmesi, ikiyüzlülüğün ta kendisidir. 

Sıradan bir sanatsal faaliyete bile mesafeli duran, kent merkezinde bile müzikli eğlence mekânı açılmasına müsaade etmeyen, düğün salonlarına bile bin dereden su getirten belediyeye bakın hele…

Üniversiteli öğrenciler gece geç saatlere kadar burada hiçbir sorumlu olmadan eğlenmekte, Arapça ve Kürtçe şarkılar eşliğinde oynamaktalar, bu eğlencelerin maliyetinin de çevredeki tüm AKP’li belediyelerce finanse edildiği iddia edilmekte.

Kadın kültür evleri, amacı dışında kullanılmalarının yanı sıra çevre esnafların da ocağına incir ağacı dikmektedir. İlçe esnaflarını zor durumda bırakarak haksız rekabet ortamı oluşturan kadın kültür evleri, her anlamda AKP’nin bencil yönetim anlayışına hizmet etmektedir. İlçedeki memurların öğle yemeklerini kadın kültür evlerinde yemeleri dayatılmaktadır.

Ne yazık ki AKP yönetimi, bir tarafı yaparken bir tarafı bozuyor ama bunun farkında değil. Herkese eşit mesafede kalabilmeyi, toplumun her kesimine standart hizmet kalitesi sunmayı başaramadıkları gibi tutunacak başka dalı olmayan esnaflarımızı zor durumda bırakıyorlar. Bakın sizlerin karşısında açık yüreklilikle dile getiriyoruz…

Bu anlayış ahlaken, siyaseten, hukuken yanlıştır. AKP zihniyeti, acilen bu anlayıştan geri dönmelidir. AKP’nin etik olmayan yönetim anlayışını sizlerin ve aziz milletimizin vicdanına bırakıyor, takdirine sunuyoruz.”dedi.

Mısırlıoğlu son olarak; “Bu despot yönetim anlayışı, bu vurdumduymazlık, bu adaletsizlik inşallah İYİ Parti iktidarında son bulacak. Haklının hakkını savunacak, mazlumun elinden tutacağız. Bunlar gibi işimize geldiği gibi yaptırımlar uygulayıp da seçim zamanı siz çok kıymetlisiniz demek bize yakışmaz. Biz bu gün neysek, Allah’ın izniyle iktidar olduğumuzda da öyle olacağız”dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!