Telefon
WhatsApp
Güngör, Bayat’ta sorunları dinledi

ESNAFIMIZ SIKINTI İÇİNDE
Ülkemizin ve İlimizin her yerinde olduğu gibi Bayat ilçesinde de esnafların büyük bir sıkıntı içinde olduklarını söyleyen Güngör; “Esnafımızın yaşadığı sicil ve prim sorunu çözülecek. Vatandaşlarımızın geçim sıkıntısı giderilecek ve emeklilerimize Kurban Bayramı'nda inşallah 15 bin lira bayram ikramiyesi hesaplarına yatacak’’ dedi.
Esnaf ve vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyen Güngör, yaşanan sıkıntıları birer birer not aldı ve tüm sorunların giderilmesi için çalışmaların başlatılacağı sözünü verdi.

ESNAF, ÇİFTÇİ, VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR
Esnaf ziyaretlerinin ardından Bayat İlçe pazarını da ziyaret eden Gönül Ar Güngör, pazarcı esnaflarının da sorunlarını dinledi. Pazar esnafının umudunun İYİ Parti olduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Gönül Ar Güngör; “ 14 Mayıs'ta inşallah hep birlikte barış içinde kardeşlik içinde yaşayacağımız, çiftçinin, üreticinin, esnafın ve gençlerin geleceğe umutla bakacağı bir Türkiye'ye kavuşacağız’’ dedi.

BU SEÇİM BAYAT’A İYİ GELECEK

Bayat ilçesinde gün boyu ziyaretlerde bulunan ve ardından da Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Gönül Ar Güngör, gittiği her bölgede olduğu gibi Bayat ilçesinde de esnafın, üreticinin, sanayicinin ve vatandaşın büyük sıkıntılar içinde olduğunu gördüğünü belirterek bu seçimlerin Bayat ilçesine de İYİ geleceğini söyledi.

‘ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞMAYA GELİYORUZ’
Bayat ilçesinde hane ziyaretlerinde de bulunan Güngör, özellikle ev kadınlarını dinledi. İlçede ikamet engelli bireyleri de evlerinde ziyaret eden Güngör, İYİ Parti iktidarında engelliler ilgili yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!