Telefon
WhatsApp
Görgöz'den Başkan Zeybek ve ekibine sert eleştiri

Görgöz; “Maalesef Afyonumuz ve Afyonlular hakettiği hizmeti alamıyor. Cumhuriyet Tarihinin en vizyonsuz belediye başkanı ve yönetimi dönemini yaşıyoruz.
2.Belediye Şehir Çarşısının yıkım ihalesi yapıldı. 15 gün geçti. Çarşı esnafıyla muhatap olan hiçbir yetkili yok. Esnafımız merak içinde, işyerlerine ne değer biçildiğini, ne kadar ödeme yapılacağını bekliyor.

Belirsizlik sürüyor.
Kaleye teleferik projesinin devam ettiğini söylüyorlar. Belediye başkanı son açıklamasında; “Kalenin tepesine bir direk dikilecekti. Orada bir kazı yapıldığında orada bir yerleşim alanı çıktı. Anıtlar kuruluna gittik. Müze yetkilileri orada bir kazı yaptı. Anadolu Selçuklular döneminden kalma eserler çıktı. Şu anda kayanın yerini tespit ettik. Bakanlıktan ve kuruldan izin aldık. Teleferik inşaatımız devam ediyor. İnşallah Mayıs alanında bitirme sözü almıştık. Ama bu kalenin tepesindeki yerleşim alanları var.
Biliyorsunuz biz daha önce defalarca, Afyon Kalesinin 1. Derecede Doğal Sit Alanı kapsamında olduğunu, bununla ilgili gerekli inceleme ve girişimler yapılmadan ihale edildiğini söylemiştik. Bunların yaptığı resmen tarihe ihanettir.
Afyon Belediye Başkanı son yapılan meclis toplantısında, Garnizon Millet Bahçesi’nde çalışmalara başlandığını, ihalesinin yapıldığını, Garnizon Komutanlığı’nın binasını ve içeride yapılacak yerleri yapmaya başladıklarını söyledi. Ben buradan sormak istiyorum; ihalenin yapıldığını bilen var mı?

İhaleyi kim ve hangi bedelle aldı?
Garnizon Komutanlığının arazisi çok büyüktür. Bu arazinin ne kadarı millet bahçesi olacaktır?
Gönül isterdi komple yeşil alan olarak kalsın, vatandaşın nefes alma alanı olsun. Daha önce de sorduğumuzda cevap alamamıştık. Sakın ola o araziyi de, rantsal hesaplarınıza kurban etmeye kalkmayın!”dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!