Telefon
WhatsApp
Gittiğimiz her yerde millet bizi çağırıyor

Mısırlıoğlu’nun da gündeminde zamlar ve ekonomi vardı. Özellikle 84 milyonu önüne katan zam fırtınasının en çok akaryakıt fiyatlarını vurduğunu söyleyen MısırlıoğLu; “Akaryakıt fiyatları 30 liraya dayandı. Artış bir yılda yüzde iki yüzü geçti. Vatandaşımız kontağı çevirmeye korkar hale geldi. Depodaki yangın şehirlerarası otobüslere de sıçradı. Allah saklasın acil çözüm bulunmazsa otobüs firmaları arka arkaya iflas edecek”dedi.

‘VEYSEL HOCA MASAL ANLATIYOR’

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu’nun, “O dönemde ciddi bir ekonomik kriz vardı ve bu kriz dolayısıyla insanlar akaryakıt bulamıyordu. Akaryakıt istasyonlarının önünde uzun uzun kuyruklar vardı. Ve bu kuyruklar uzaydan bile görülebiliyordu Akaryakıt pahalı ama sebebi biz değiliz. Dua edin, bol akaryakıt çıksın.” Dediğini hatırlatan Mısırlıoğlu; “ Sayın “Eroğlu ;Elinde varsa görüntülerin yayınlada birlikte görelim Vatandaşın en büyük duası, bir an önce sizden kurtulmak.

Sayın Eroğlu her zaman olduğu gibi hayal aleminde yaşıyor. Yeniden Milletvekili olacağım, Bakan olacağım hayaliyle sallıyor, bol keseden atıyor.

Veysel Hoca sen tarihi seversin. Madem tarihten açtın. O zaman 20 yıl önceki Türkiye’yi ve 2022 Türkiye’sini bize bir anlat bakalım. Son yapılan akaryakıt zamlarından önce ucuza akaryakıt alamayan vatandaşların mağduriyetini gidermek için bu hafta akaryakıta zam yapılacakmış.

Veysel Hoca işte sizin eseriniz bunlar. Siz hala uzay kafasında devam edin. Her halde sık sık uzaya çıkıp Türkiye’ye bakıyorsunuz. Hiç oraya kadar yorulma. Gel beraber Akaryakıt istasyonlarını gezelim. Kamyoncu ve dolmuş esnafını dinleyelim. Gel beraber Pazara gidelim, Pazar esnafını ve pazardan eli boş dönen vatandaşlarımızı dinleyelim. Akşam üzeri pazardan artık toplayan bacılarımızı dinleyelim. Bu fotoğrafa bak Sayın Eroğlu Uzaydan çekilmedi.

Gel beraber bankamatikten emekli maaşını alıp evine beş kuruş para kalmadan dönen emeklilerimiz dinleyelim. Gel beraber Tarım Kredi Kooperatifi önünde üç kuruş ucuza yağ alabilirmiyim diye saatlerce kuyrukta beklerken kalp krizinden ölen vatandaşımızın ailesini ziyaret edelim, bakalım ne söyleyecekler. Gel beraber siftah yapamadan karanlıkta müşteri bekleyen esnafımızı dinleyelim.

Gel beraber torunlarına harçlık veremeyen, “iyi ki bu bayram torunlar elimizi öpmeye gelmedi” diye sevinen dedeleri, nineleri dinleyelim. Gel beraber çöpten ekmek toplayan insanlarımızı dinleyelim.

Gel beraber İŞKUR önünde kuyrukta saatlerce bekleyen, vasıfsız iş arayan Üniversite mezunu gençlerimizi dinleyelim. Gel beraber traktörüne, mazot alamayan, gübre, tarım ilacı, tohum alamayan, traktörü haciz edilen çiftçilerimizi dinleyelim. Gel beraber bitiremediğiniz Şuhut yolunda kaza yapan, araçları pert olan,  yakınlarını kaybeden ailelerin sizlere yaptığı duayı onlardan dinleyelim.

Sizin işiniz gücünüz kendi kendinize masal anlatmak. Korkarım bir süre sonra sizde anlattığınız yalanları gerçek sanacaksınız. Masal anlatmayı bırak Hoca, gel beraber ne zaman nerede istersen Televizyon ekranında tartışalım. Milletimize gerçekleri anlatalım. Bu size açık çağrımdır.

Bunların işi gücü Uzaya gitmek. Bu arkadaşlar Türk tarımını bitirdiler, verimli tarım alanlarını TOKİ’ye ve yandaşlara peşkeş çektiler. Ekecek alan kalmadı, çiftçimiz öldü. Sırada ne var?” dedi.

BURHANETTİN ÇOBAN’A SESLENDİ

İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ın “Suriyeliler olmasa tarlaları kim ekecek, biçecek, kim çalışacak” sözünü eleştiren Mısırlıoğlu; “ Bu ülkeye gerçekten yazık, günah. İnsanlar iş, ev hatta yiyecek yemek bulamazken birileri tarafından sanki insanımız çalışmıyormuş tembelmiş gibi gösterilmek isteniyor.

İGM Başkanı Sayın Çoban’ın açıklamalarını üzüntüyle karşıladık. AKP ‘nin gündemi saptırma, ekonomik zorlukları unutturma çabasına küçük ortaktan da destek gelmeye devam ediyor”dedi.

MHP’Yİ ve TAYTAK’I BARAJ KORKUSU SARMIŞTIR

MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın İyi Parti Genel Başkanın Meral Akşener’i hedef alarak “Fetö Terör Örgütü” ile ilişkilendirmeye çalıştığını söyleyen Mısırlıoğlu; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener  bu konuda iftira ve iddialarda bulunanlara Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhuriyet Savcılarını göstermiş;  “elinde bilgi ve belgesi olanlar Cumhuriyet Savcılıklarına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdırlar, iddialarını ispatlamayanlar iftiracı ve müfteridirler” diyerek hodri meydan demiştir.

Bu iddia sahiplerini, Yüce milletimizin vicdanında mahkûm etmiştir..

Bu tür ayak oyunları Genel Başkanımızı ve Partimizi yıpratmamış, yıpratamayacaktır. İYİ Parti aksine her gün güçlenerek iktidar yolunda emin adımlarla yürümektedir. MHP’yi Taytak’ı baraj korkusu sarmıştır. Korkunun ecele faydası yoktur. Sandıkla geldiler ilk seçimde sandığa gömüleceklerdir”dedi.

AFJET’TE NELER OLUYOR

Mısırlıoğlu; “Afjette ne yapılmak isteniyor. Büyük bir bütçeye sahip olan AFJET’te neler oluyor. Afjet’te yıllarını vermiş olan, pek çok şehre danışmanlık yapan eski Afjet Genel müdürü Yusuf Ulutürk’ün kış aylarında yaşanan olumsuzlukların tek sorumlusu gibi gösterilerek günah keçisi ilan ettirilmesi ve baskı ile istifası sonrası Genel Müdür arayışına girenler, Afyon basının iddiasına göre Afyonkarahisar’ın A sını tanımayan ithal bir Genel Müdür bulmuşlar. Maden Tetkik arama Enstitüsü Enerji Hammadde etüt ve arama daire Başkanı İsmail Kara.

Afjet’e Genel Müdür atama savaşına girdikleri iddia edilen Başkan Zeybek ve Sayın Ali Özkaya arasındaki mücadele sonucu Sayın Özkaya’nın adayı olan İsmail Kara atanacakmış. Şapka’dan Sayın Kara çıkmış hayırlı olsun. Koskoca Afyonkarahisar’da adam kalmamış Sayın Kara emeklilik günlerinde çifte maaş alsın, hem de termal keyfi yaşasın diye apar topar getirilmiş”dedi.

Mısırlıoğlu son olarak; “ Partimiz Milletimizin Huzur ve Güveninin adresi olarak büyümeye, milletimizle el ele olmaya devam edecektir. İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, gittiğimiz her yerde millet bizi çağırıyor”dedi.  >> Haber: Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!