Telefon
WhatsApp
Gazeteciler sorunları yetkililere iletti

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar il Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Defterdarlığı’na ziyaretlerde bulundular.
Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ile Cemiyet Yönetim Kurulu üyeleri, İsmail Akar, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç ilk olarak Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir’i ziyaret ettiler. Elektrik hizmetleriyle ilgili olarak il genelinde yaşanan sıkıntılar hakkında OEDAŞ Müdürü Cafer Demir’den bilgi alan Cemiyet yöneticileri kendilerine ulaşan sıkıntı ve şikayetleri de birinci ağızdan yetkililere aktardılar.


ZORLU ENERJİ SON 4,5 YILDA AFYON’A BÜYÜK YATIRIM YAPTI. ARIZALARA DAHA SERİ MÜDAHALE EDECEĞİZ
Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OEDAŞ İl Müdürü Cafer Demir, “Bizler de vatandaşımızın yerine kendimizi koyarak değerlendirmede bulunuyoruz. Evlerimizde ne tür sorunlar yaşayabileceğimizi değerlendiriyoruz. Hedefimiz en az kesinti ile en iyi hizmeti verebilmek” dedi.
Son dönemde Afyonkarahisar’a Zorlu Enerji tarafından önemli yatırımlar yapıldığını belirten OEDAŞ Müdürü Cafer Demir, “Temel hedefimiz kesinti ve arıza sayısını en aza indirebilmektir. Bunun yolu da hatlarımıza sürekli bakım ve yatırım yapmaktan geçiyor. Bu doğrultuda geçen hafta itibariyle kendi personelimize ek olarak özel bir şirket vasıtasıyla 40 ilave bakım personeli daha aldık. Artık arızalara 40 kişilik ekip takviyesi ile müdahale edeceğiz. Bölgemizde daha önce oldukça az olan yatırım açığını kapatmaya çalışıyoruz. Son 4,5 yılda Afyonkarahisar il genelinde çok büyük yatırım yaptık. Bu yatırım miktarı 500 milyon TL’yi aşmış durumda.” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ ERKMEN, HIDIRLIK, SARAYDÜZÜ, ZAFER VE İSTİKLAL MAHALLELERİ
Afyonkarahisar’ın nüfus ve coğrafya bakımından kırsal alandaki genişliğinin kendileri açısından dezavantaj oluşturduğunu belirten Cafer Demir, “1 Nisan’dan bu yana 770 kilometrelik hatta bakım çalışması yaptık. Toplam 8 bin kilometrelik hatta sahibiz. 1. seviye ve 2. seviye hat bakımlarını yılbaşına kadar tamamlayacağız. En fazla nerede kesinti ve arıza varsa önce oraya yoğunlaşıyoruz. İl genelinde en çok Emirdağ bölgesinden şikayet alıyoruz. Şehir merkezinde ise Erkmen, Hıdırlık, Saraydüzü, Zafer ve İstiklal mahallelerinde şikayet çok olduğu için oralara öncelik veriyoruz. Uydukent bölgesindeki şikayetleri % 64 oranında azalttık.” dedi.

OEPSAŞ TAŞINDI SIRADA OEDAŞ VAR
OEPSAŞ’ın Dumlupınar Mahallesi’ndeki binasını boşaltarak Atatürk Bulvarı üzerinde, Maliye binası yanındaki yerine geçtiğini belirten OEDAŞ Müdürü Cafer Demir, “OEDAŞ olarak biz de 15 Eylül tarihi itibariyle Dumlupınar Mahallesi’ndeki binamızı boşaltarak Maliye binası yanındaki yerimize geçeceğiz.” dedi.

AFYONKARAHİSAR VERGİ ÖDEMEDE HASSAS
Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar İl Defterdarı Mutlu Şahin’e de nezaket ziyaretinde bulundular. Afyonkarahisar’da vergi tahsil oranlarının iyi olduğunu belirten Defterdar Mutlu Şahin, “Afyonkarahisar halkımız vergi açısından hassasiyete sahip. Biz de bu durumdan memnuniyet duyuyoruz. Yapılandırmalarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu uygulamalarla ilgili geniş kapsamlı açıklamalarda bulunacağız.” dedi.

ÖZSOY KİTAP HEDİYE ETTİ
Her iki ziyarette de AGC Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy tarafından OEDAŞ Müdürü Cafer Demir ve Defterdar Mutlu Şahin’e “80 yılı aşan bir ömürden notlar” isimli kitap hediye edildi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!