Telefon
WhatsApp
Fuar’da atılan tohum, ülkemizin geleceği olacak

Motorsporları Merkezi'nde düzenlenen 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı, Afyon'un tüm ilçelerindeki öğrencilerin yoğun ilgisi ile adeta şenliğe dönüştü. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleri ile merkez ve 17 ilçedeki öğrenciler, her gün Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nı ziyaret ediyor. Öğrenciler, yayınevlerinin stantlarını tek tek ziyaret ederken; öğretmenler de öğrencilere kendi yaş grup seviyelerine göre kitap hediye ediyor.

KİTAP FUARI HATIRASI İLE BÜYÜYECEKLER
Fuar'ı düzenleyen AS Fuarcılık Genel Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, "En güzel yatırım, insana yapılan yatırımdır. Biz ülkemizin geleceği ve gelecekteki çınarları olan gençlerimizi kitapla ne kadar erken buluşturursak; kitap ve okuma sevgisini ne kadar erken aşılarsak, ülkemiz de ekonomisi güçlü şehirleri arasına girme hedefine de o kadar yakınlaşacağız. Bugün insansız hava araçlarımızla, Aziz Sancar’ımızla, Selçuk Bayraktarımız ‘la, Sezai Karakoç’umuzla, Mustafa Kutlumuz ’la gurur duyuyoruz.

Hatırasında Kitap Fuarı olan gençlerimiz arasından nice gurur duyacağımız kişiler çıkacak. Bize bu fırsatı tanıyan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'e, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek'e, İl Özel İdaremize, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu Fuar, Afyonkarahisar'ın birlik ve beraberliğinin büyük bir göstergesidir." ifadelerini kullandı.

FİYATLAR MAKUL, HERKES KİTAP OKUSUN
Kitap Fuarı'nı AS Fuarcılık ile birlikte düzenleyen Kocatepe Kitapevi'nin sahibi Hasan Tahsin Külcüoğlu da, "Kitap Fuarımızdaki tüm yayınevleri etiket fiyatları üzerinden indirimler yapıyor. Herkes kitap okusun istiyoruz, okunan her kitap ülkemizin geleceğine atılan çimentodur." değerlendirmesinde bulundu. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!