Telefon
WhatsApp
Finale kalıp bir ilki başaracağız

Eskişehir, Aydın ve Bilecik takımlarıyla ile mücadele eden Afyonkarahisar takımı 3 maçıda kazanarak grubun lideri oldu.Futbol Antrenörü Şeyhmus Öztürk yönetiminde müsabakalara çıkan Afyonkarahisar takımı Bursa'da yapılacak olan yarı finallere katılabilecek.
Final karşılaşmasının TBMM'de yapılması planlanıyor. Maçlar, 7 asil ve 4 yedek sporcudan oluşan takımların 20'şer dakika ve 2 devreli halı sahada eleme usulü şeklinde gerçekleştirilecek. Final karşılaşmasının TBMM'de yapılması planlanan 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek. TBMM tarafından 1'inci olan takım oyuncularına tablet, 2'nci olan takım oyuncularına elektrikli scooter, 3'üncü takım oyuncularına drone hediye edilecek.
Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Antrenör Şeyhmus Öztürk: ‘’Hedefim Ankara’daki finallere kalıp Afyonkarahisar’a bir ilki yaşatmak ve çocuklarla hep birlikte başarmanın mutluluğunu yaşamak, geleceğimiz olan bu çocukları daha ileriye taşımak" ifadelerinde bulundu. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!