Telefon
WhatsApp
Eski müze kültürel alan olacak

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tahsis kapsamında müze binasını ziyaret etti, yapılacak çalışmalar istişare edildi. Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Müze Müdürü Mevlüt Üyümez, Milli Emlak Müdürü Cafer Atay, Başkan Yardımcısı Benol Kaplan eşlik etti.
Yapılacak proje üzerinde ekibi ile birlikte inceleme yapan Başkan Zeybek, mevcut yapının güçlendirileceğini, yeşil dokunun korunarak sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılacak muhteşem bir projenin hayata geçirileceğini belirtti.

“AFYONKARAHİSAR’IMIZA HAYIRLI OLSUN”
Yeni bir yatırım daha şehre kazandıracak olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Zeybek konuya ilişkin açıklamasında, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’un Afyonkarahisar ziyaretinde burayı gezdik. Yeşil dokuyu bozdurma dedi. Bedeli karşılığı takas et ya da bedelini takdim et dedi. Uzun uğraşlar sonucu tahsisini aldık. İnşallah Afyonumuza yeni kültürel bir alan olarak hizmete sunacağız. Yeşil dokuyu ve mevcut binayı muhafaza ederek, rekreasyon alanları ve yeşil düzenlemeleri ile halkımızın kullanımına açmayı düşünüyoruz. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu. >> Nuri Kuzu

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!