Telefon
WhatsApp
Diş sağlığı konusunda bilgilendiriyorlar

Diş Hekimliği Günü olan 22 Kasım 2021 tarihinde AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesinde görevli hekimlerin ve kliniklerde staj yapan öğrencilerin diş hekimleri günü kutlandı. Ayrıca fakülte tarafından düzenlenen “Diş Hekimliğinde Genç Fikirler” adlı proje yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere hediyeleri verildi. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ve ağız içi taramaları yapılan yirmi beş “özel” öğrenciye 26 Kasım 2021 tarihinde ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıldı.
Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Park Afyon AVM’de bir bilgilendirme standı ve etkinlik alanı oluşturuldu.
27 Kasım 2021 tarihinde 10.00-17.00 saatleri arasında açık kalan stantta çok sayıda vatandaşımıza ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapılırken etkinlik alanında da küçük misafirlerimize yönelik boyama ve balon katlama etkinliği düzenlendi.
Stant ve etkinlik alanı ziyaretçilerine diş sağlığının sürdürülebilirliğini vurgulamak için diş bakımı seti hediye edildi.
Standı Sağlık Bilimleri üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş da kızı Sara Lina ile ziyaret ederek bilgi aldı ve etkinlik dolayısıyla Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil’e ve ekibine teşekkür ederek kolaylıklar diledi. >> Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!