Telefon
WhatsApp
Dilek'ten internet medya mensuplarına ziyaret

İnternet Medya Birliği Başkanı ve Afyon Vizyon Haber internet sitesi sahibi Sadettin Ulusoy, İnternet Habercileri Derneği Başkanı ve Afyon Time internet sitesi sahibi  İsmail Ögeday, Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Başkanı ve Afyones Haber internet sitesi sahibi  Soner Gürsan, Haber 272 internet sitesi sahibi Muhittin Çekdemir ve Karahisar Haber internet sitesi sahibi  Dilek Tür, Hakan Dilek ve yönetim ekibini kabul etti.

DİLEK'TEN ULUSOY'A PLAKET TAKDİMİ

Başkan Adayı Hakan Dilek, kendilerini kabul eden birlik yönetimine teşekkürlerini sunarak, İnternet Medya Birliği Başkanı Sadettin Ulusoy'a plaket takdim etti. Medyaya verdiği önemden bahseden Dilek, basın mensuplarının  çok önemli bir görev icra ettiklerini ifade etti. Kamuoyunu aydınlatmada en önemli rolü üstlenen meslek grubunun medya çalışanları olduğunu söyleyen Başkan Adayı Dilek, Afyonkarahisar basınında da son yıllarda internet haberciliğinin öne çıkmaya başladığını belirterek, çalışmalarından ve emeklerinden dolayı kendilerini ağırlayan internet haberciliği medya mensuplarına teşekkür etti.

'BASIN DA ESNAFLA İÇ İÇE OLMALI'

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Başkan Adayı Hakan Dilek, seçim sürecinde ve seçildikten sonra yapacağı hizmetlerden bahsetti. Dilek, esnafların yaşadığı problemlerin son bulması için çalışmalarda bulunacaklarını söyledi. Esnafların son zamanlarda yaşadığı problemlere değinen Dilek, esnafın desteklenmesi gerektiğine değindi. Başkan Adayı Dilek, Hem bir takım teşviklerle devletin, hem de "Küçük Esnafa Sahip Çık" mottosuyla duyarlı tüm vatandaşların, esnafların yanında olması gerektiğini dile getirdi. Bu anlayışın kitlelere yayılması konusunda  tüm medya platformlarının duyarlı olmasını umduğunu ifade eden Dilek, basının da küçük esnafla her zaman iç içe olması yönünde temennilerinin olduğunu kaydetti. Ziyaretten duyulan karşılıklı memnuniyetlerin belirtildiği son bölümde, hatıra fotoğrafı çekilerek anlar ölümsüzleştirildi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!