Telefon
WhatsApp
DEVA Partisi İl ve İlçe Başkanları toplantısı Ankara’da yapıldı.

Toplantının ilk günü Her ay düzenli olarak Ankara Bilkent Otel Kongre salonunda İl başkanları toplantısı ile başladı. İkinci gün DEVA Partisi Genel Merkezinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ile eğitim ve istişare toplantıları yapıldı.

Teşkilatlanma kapsamında fikir alışverişinde bulunuldu

Toplantıda; üye kayıtları, seçim çalışmaları, mahalle temsilcilerinin belirlenmesi, teşkilatlanma ve saha çalışmalarında ilçeler arası ortak hareket etme konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Afyonkarahisar İl Teşkilatı daha sonra, Her Çarşamba Deva Partisi sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Genel merkezde düzenlenen haftalık değerlendirme toplantısında da yer aldı.

Ankara’da gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık;  “Ankara’da genel merkezimizde 2 gün süren çok verimli ve değerli bir eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. İl ve İlçe Başkanları Toplantılarımızda; İl yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız ve partimizin çalışmaları ve ülkemizde yaşanan sıkıntılara karşı alınması gereken tavırlar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Teşkilatlanma çalışmalarımız hakkında bilgiler aktardık. Başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan olmak üzere, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadullah Ergin, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Emin Ekmen’nın sıcak ilgisi ve direktifleri ile birlikte buradan aldığımız motivasyonla Afyon’da DEVA Partisi rüzgarı estireceğimize inanıyorum.” Dedi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan “ Çobanlar İlçesine yakın zamanda ziyaret etmek istiyoruz”

Çobanlar ilçe teşkilatının talebi üzerine , Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın Çobanlar ilçesini yakın bir zamanda ziyaret etmek istediklerini. Programlarına dahil edeceklerini sözlerine ekledi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!