Telefon
WhatsApp
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yeni yerinde hizmete başladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü Ordu Bulvarı’nda bulunan ve yıkım işlemleri halen devam eden Vakıf İşhanı’nda faaliyetlerini sürdürüyordu. Vakıf İşhanı’nın yıkım kararı nedeniyle yer değişikliğine giden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü, Otogar karşısındaki İl Genel Meclisi yerleşkesi içerisindeki yeni yerine taşındı.
Yer değişikliği nedeniyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu’ya ziyarette bulunan Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri CİB ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini bildirdiler. İGM yerleşkesi içerisinde bulunan yeni hizmet binasının güzel çalışmalara vesile olacağını dile getiren AGC Başkanı Sezer Küçükkurt, “İletişim Başkanlığımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızdaki en önemli paydaşlarımızdan birisi olacak” dedi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu ise ziyaret nedeniyle Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerine teşekkür ederken, “Yerel basınımızın ve bölgemizin gelişimi adına çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.
CİB Bölge Müdürlüğü’nün ardından İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı da makamında ziyaret eden AGC yöneticileri, Çoban ile İGM çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulundular. İletişim Başkanlığı’nın İl Genel Meclisi yerleşkesi içerisinde yer almasından duydukları memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, İl Genel Meclisi’ne de çalışmalarında başarılar dilediler.
Ziyaretlerde Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve Cemiyet Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Akar, Ömer Elçi, Muammer Türker, Hakan Dilek, Faruk Kılınç ile basın mensupları hazır bulundular. (Serap Keskin)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!