Telefon
WhatsApp
Çözümün adresi AK Parti’dir

Yurdunuseven; "Sultandağı'mızda da İlçe başkanlığımızda yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye başkanımızla bir araya geldik. İlçe teşkilatı değerlendirme toplantısında 14 Mayıs seçimlerini, 28 Mayıs seçimini değerlendirdik. İlçemizde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek eksiklerimizi hemşehrilerimizden dinledik. 14 Mayıs'ta vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettik. Daha önceki seçimlerde de AK Partimize aşağı yukarı aynı oranda oy çıkartan Sultandağı'mızda hizmetler 5 yıldır kesilmedi. Hatta bizim bile planladığımızdan fazla gerçekleşti.

İlçemizden %70 oy alıp seçimden seçime sadece oy istemeye gelen hatta teşekküre bile gelmeyen birileri ile AK Parti arasındaki farkı milletimizin takdirine bırakıyorum. AK Parti vefanın partisidir. Seçim sonrası en az oy vereni de en çok oy vereni de ziyaret ediyoruz. %86 İle AK Partimize en çok oy veren köyümüz Akbaba Köyü'nüde ziyaret ederek hemşehrilerimize teşekkür ettik. Şuan Sultandağı'mızda devam eden 400 milyon liralık yatırım var. Bunlar son 5 yıl içerisinde gerçekleşti. Ve çoğunluğu ilçemiz bütçesinden değil girişimlerimiz neticesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da destekleriyle bakanlıklarımız aracılığıyla gerçekleşti.
Sultandağı için artık vefa vaktidir. Değerli hemşehrilerimize bir kez daha burdan belirtmek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan ülkemiz için olduğu gibi Afyonkarahisar için de Sultandağı için de bir nimet. Son 1 yıl içerisinde bile Yeni Hal Konsepti, Otogar gibi büyük projelere başladık ve hızla ilerliyoruz. Tarihi Kent Meydanı'nı spor komplekslerini kısa bir süre içerisinde tamamladık. Dünyaca ünlü kirazımızı üreten hemşehrilerimizin ve diğer üreticilerimizin karşı karşıya kaldığı afetler karşısında yanlarında olduk. Bakanlıklarımızı kapı kapı gezerek gerekli ödeneği bulduk getirdik. Sultandağı bütün bunları hakediyordu gerçekleştirdik. Daha iyilerini de hakediyor. İşte bunlar için hemşehrilerimizden destek bekliyoruz”dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!