Telefon
WhatsApp
‘CHP Afyonda 1. Parti olacak dedik, bunu boşuna söylemedik’

Yaklaşık 23 aydır görevde olduklarını ve bu süre içerisinde yarattıkları gündem konularının her birinin bir diğerinden önemli ve değerli olduğunu söyleyen Görgöz; “Çünkü biz böylesi önemli bir göreve aday olurken, önce ilimiz hakkında çok ciddi çalışmalar yaptık. Görev başına gelince de bir iddia ortaya koyduk. CHP Afyonda 1. Parti olacak dedik. Bunu boşuna söylemedik. 20 yıllık iktidar temsilcilerinin ilimizde neler yaptığını gördük. Böylesi zarar veren bir iktidarın neler yaptığını doğru anlatırsak, belgelerle ortaya koyarsak, anlaşılabiliriz dedik. Öyle de oldu. Afyonumuzu ve değerli Afyonluları yakından ilgilendiren konuları belirledik”dedi.

Konuları gündemde tuttuk
Belirledikleri tüm konuları gündemde tuttuklarını ve arada bir de tekrarladıklarını söyleyen Başkan Görgöz; “Çünkü Afyonumuzun hak ettiği yerde olamayışının, yeteri kadar gelişememesinin, yaşanabilir kentler sıralamasında olsun, eğitimdeki başarı sıralamasındaki yeri olsun en arkalarda yer almamızın sebeplerinin başında bu ana başlıklar yer alıyordu. Doğru tespitler yaptığımızı, doğru konular belirlediğimizi görüyoruz. Bu nerden anlaşılıyor? İktidar ve küçük ortağının Afyon temsilcileri durup durup bu konuları gündeme getirip kendilerini aklamaya paklamaya çalışıyorlar. Yaraları var ki gocunuyorlar”dedi.

Afyonda güzel şeyler de oluyor
İlimizde güzel işlerinde yapıldığını belirten Görgöz; “Henüz yeni sayılan, halkın özlediği objektif haberler yapan bir basın organımız var. 2 gün önce Akp’lilerin ortaklaşa yaptığı bir açıklamayı haber yaptı. Altındaki yorumlara bakıyorsunuz, yüzlerce insan tepki göstermiş, yüksek sesle hadi oradan, yalan söylemeyin, artık bıçak kemiğe dayandı” diye haykırıyorlar. Açıklamayı yapan il başkanı ve vekilleri 1 tane bile savunan yok ama habere yüzlerce destek var. Bu da güzel ve anlamlı bir gelişmedir. Bu güzellikler arttıkça, ucuz montajcı haber yapan, kötü mirasyedi kaybolup gidecek!. Biz doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürüyoruz. Yürümeye devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın söylediği çok anlamlı bir söz var; sen doğru ol, eğri belasını bulur”dedi.
Görgöz açıklamasında son olarak ülkemiz gündemine de değinerek; “Biz bu iktidarın müjdelerinden korkar hale geldik. Ne zaman müjde verseler arkasından zamlar geliyor, vergiler yükseliyor, halkımız daha da fakirleşiyor. Çiftçiye baraj müjdesi vereceğinize, gübrenin, ilacın, tohumun, mazotun fiyatını düşürün. Sizin daha çiftçinin halinden haberiniz yok. 1 ay sonra çiftçimiz gübreyi, tohumu nasıl atacak? Gübrenin tonundan ne kadar oldu haberiniz var mı? Ülkemizin gerçek gündemi hayat pahalılığıdır. Yeni yılla birlikte gelen çok yüksek zamlar, iğneden ipliğe her şeye yansıdı. Biliyorsunuz “faiz sebep enflasyon sonuç” diyen iktidar, gelen zamların ve doların yükselmesinin sebebini sürekli olarak “dış güçler” martavalına bağlıyordu. 20 Aralık’ta Yeni ekonomi modeli dediler, kur garantili mevduat sistemine geçtiler. 1-2 saat içinde doları 6-7 lira düşürdüler ama gelen zamları geri çekmediler. Hatta temel gıda ve tüketim maddelerine, akaryakıta, doğalgaza zam gelmeye devam etti. Böylece “dış güçler” masalının da sonuna gelindi. Artık dış güçler bahanesine kimse inanmıyor. “dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!