Telefon
WhatsApp
Çay ve simitli eleştiri

Parti binasında partililer ile birlikte basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu; hafta sonunda öğrencileri taşıyan otobüslerin kaza etmesini değerlendirerek; "Hafta sonu AKP Konvoyunda meydana gelen kaza sonrası hayatlarını kaybeden gençlere Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı dilerim. Gençlerimiz Festival diye yola çıktı, AKP'nin etkinliği olduğunu sonra öğrendi: 'Çoğu kişi miting olduğunu bilmiyordu'
Etkinliğe katılmak için şehir dışından Adana'ya getirilen birçok kişi, daha sonra sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda, kendilerine "festivale götürüleceklerinin söylendiğini ve bunun üzerine yola çıktıklarını ifade ettiler. AKP her işinde olduğu gibi gençlerimizi kandırmıştır. AKP yalanları saymakla bitmez. Yazıktır günahtır."dedi.
AK Parti İl Başkanı Uluçay'in Vali gökmen Çiçek’in ilimizden gönderilmesinin olağan dışı gibi gösterilmek istendiğini ifade ettiğini belirten Mısırlıoğlu; "Sayın Uluçay’a göre Sayın Gökmen Çiçek’in daha iki yılını doldurmadan gönderilmesi gayet olağan ve normal bir durummuş.

Sayın Gökmen Çiçek’in projelerini bitirmeden gitmesi olağanmış.
Hadi oradan. Kimi kandırıyorsunuz. Valimizi koruyamadık, sahip çıkamadık bizim eksiklimiz diyeceğinize olağan bir durum diye olayı basitleştiriyorsunuz. Kimin nereye atanacağı kamuoyunda konuşulurken sizin ve AKP Milletvekillerinin bihaber olması sizlerin etkisizliğinizin ve beceriksizliğinizin ilanıdır.
AKP il Başkanı Sayın Uluçay basın toplantısında halkın gerçek gündeminden uzak açıklamalarda bulunmuş.
Başkan Uluçay tüm basın toplantılarında olduğu basın toplantısını gibi yapacağız, edeceğiz laflarıyla doldurulmuştur. 20 yıldır kalkınmadan faydalanamayan Afyon şimdi kalkınacakmış. Yerseniz"dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Yoncaaltı Camii arkasında bulunan otopark ve işyerlerinin yıkımına başlanmasını da gündemine alan Mısırlıoğlu; " Bu projenin yapılmasına esnafımız, vatandaşımız, muhalefet partileri zamanında karşı çıkmıştı. O günden bunların yaşanacağını biz anlatmıştık. Bir inat uğruna yapılan proje sonrası Afyonkarahisar halkının parasına yazık oldu. bölgede onlarca esnafın ekmeğinden olmasına sebep oldu. Dün yapıldı bu gün yıkılıyor. Ne dünya yap olmadı yık tekrar yap olmadı tekrar yap. Önemli değil önemli olan yandaş müteahhitlere iş yaratılsın. Milyarlar çöpe.

Bu gün Isparta Belediyesine ait işletmelerde bir bardak Çay 1,5 lira iken Afyonkarahisar Belediyesine ait işletmelerde bir bardak Çay 3,5 liradan başlamaktadır. Afyonkarahisar halkına fahiş fiyatlar revamıdır.Vatandaşına bir bardak Çayı çok gören bir zihniyet.Sizleri Allah’a havale ediyoruz.
İYİ Parti; iktidarı sadece eleştirmekle kalmıyor, yapılan yanlışları söylerken çözüm önerilerini de sunmaktadır. İYİ Parti Yıkılan bozulan ekonominin nasıl düzeleceğini, yargıya güvenin nasıl tekrar geleceğini anlatmaktadır. Bu gün sizlere kurtuluş reçetelerini maddeler halinde ifade edeceğim.
Bundan sonraki basın toplantılarımızda kurtuluş reçetesinin detaylarını kamuoyuna anlatacağım.

Biz haktan yana, hakikatten yana, cesurlar olarak; milletimizin kullandığı oyları namusumuz bilerek, namusumuza emanet olarak kabul edip, sandık başında da seçim süreci içerisinde o sandıkta ki oylar açılıp, ıslak imzalı tutanaklar alınıncaya kadar üzerimize düşeni yerine getireceğimize söz veriyoruz.Aziz Milletimizin helal oylarıyla inşallah seçimlerden birinci parti olarak çıkacağız.Biz kararlıyız, şimdi onlar düşünsün.
27 Mayıs Cuma akşamı saat 19:00 da Bolvadin Horan Parkında Toplu üye katılım programımız alacaktır. Tüm halkımızı bu programımıza davet ediyoruz. Bu programı değerli sanatçı Sami Çelik’in vereceği konser ile taçlandıracağız"dedi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!