Telefon
WhatsApp
Biz boş konuşmuyoruz

Herkesin ya ablası, ya kardeşi
Gittiği her bölgede, abla, kardeş olarak karşılanan ve samimi bir ortam oluşturan Gönül Ar Güngör’ü karşılarında gören sanayi esnafı, seçim sürecince sahalarda en fazla gördükleri tek kadın adayın Gönül Ar Güngör olduğunu söylediler.
Esnafların büyük bir kısmının desteğini alan Gönül Ar Güngör, kendisine ve partisine gösterilen bu ilgiden ve güvenden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

GÜVENİNİZ BOŞA ÇIKMAYACAK
Görüştüğü sanayi esnaflarının kendilerine olan güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmayacaklarını söyleyen Gönül Ar Güngör; “halkımız bizi istiyor ve bize güveniyor. 14 Mayıs’ta Türkiye’de büyük bir değişim yaşanacak. Halkımız artık güzel günler görecek. Bereketli bahar günlerine çok az kaldı”dedi.

BİZ BOŞ KONUŞMUYORUZ
Gittikleri her bölgede sırf seçim kazanmak ve halkı ikna etmek için boş cümleler kurmadıklarını ve boş vaatler vermediklerini söyleyen Gönül Ar Güngör; “Biz gerçekleri anlatıyoruz. Boş konuşmuyoruz. Yalanla dolanla işimiz olmaz. Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermiyoruz. Ama altından kalkamayacağımız sorunun olmadığını da biliyoruz. Afyonkarahisar 2.küçük sanayi bölgesinde emeğin izahı esnaf kardeşlerimize göstermiş oldukları güler yüze teşekkür ederim”dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!