Telefon
WhatsApp
Başkan açık açık yalan söylüyor

Geçen haftaki konularının başında yer alan Şuhut ilçesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Görgöz; “ Şuhut İlçemizin gündeminde olan ve Şuhut Halkının aydınlatılması istemi ile Şuhut Belediye Başkanına bazı sorular yönelttik.
Yönelttiğimiz sorulara cevap alamadığımız gibi ,basın toplantımızı yayınlayan gazetecilere ''sözde'' basın,bizlere de ''sözde'' politika yapanlar diyerek noktalanan bir basın açıklaması ile karşılaştık.
Aynı zamanda basına göndermiş olduğu açıklamalarda bir Belediye Başkanının ağzına yakışmayacak sözler sarfederek, Şuhut'ta yaşayan vatandaşlarımıza hakaret saydığımız kelime kullanmıştır ve derhal Şuhut Halkından özür dilemelidir”dedi.
Görgöz açıklamasında; “ Şaşırdık mı? Elbette ki şaşırmadık. Çünkü 12 yıldır borç ödüyoruz,borç ödedik söylemleri ile mağdur edebiyatı yapan, tarafımıza ve partimize çirkin ithamlarda bulunarak prim elde etmeye çalışan ve günü kurtarma peşinde olan bir anlayış hakim.
Kötü söz sahibine aittir diyerek ,kullandığınız dili kullanmayacak temiz siyaset yapmaya devam edeceğiz.
Sayın başkan açıklamasında , Şuhut Belediyesine alınmış olan makam aracının CHP İlçe Başkanı tarafından basına yansıtıldığını söyleyerek açık açık yalan söylemektedir.

YALAN 1 - Basın açıklamamızdan aylar önce 04 Şubat 2021 Tarihinde şahsınıza ait sosyal medya hesablarından ve çeşitli medya organları tarafından yayınlanan bu açıklamanızda Honda marka makam aracı aldığınızı, maliyetini ve belediyeye kazandırdığınızı kendiniz açıkladınız.

YALAN 2 - 2009 Yılında devraldığınız Belediye borçlarından bahsediyor,makam koltuğuna kadar hacizliydi diyerek karalama ve Partimizi itibarsızlaştırmaya devam ediyorsunuz.Oysaki bu iddianızı yine 2014 yılı yerel seçimlerine az bir zaman kala 10 Mart 2014 tarihinde kendi açıklamanız ile çürütüyor ve yalanlara devam ediyorsunuz.
O tarihte yapmış olduğunuz açıklama da Şuhut Belediyesinin en ciddi borcunun Sosyal Güvenlik Kurumuna olduğunu ve bu borçların da önceki dönemlerden kaldığını yani sgk ya olan borçların sadece CHP si döneminde değil daha öncelerden kaldığını biliyorsunuz.Çünkü CHP sinden önce Akp'li bir belediyenin Belediye meclis üyesiydiniz..
* Belediye başkanı ayrıca kendisine iftira ve çamur attığımızdan bahsetmiş.Baltayı taşa vurduğumuzu ,sap ile samanı karıştırdığımızı söylemiş,söylemiş te söylemiş.20 Mart 2021 gününden beri Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili aday adayı sayın Galip Şanlı'ya cevap verememişsiniz hala çıkıp hep bir ağızdan CHP'sini suçluyor iftira ve karalama kampanyaları ile halkın gündemini değiştirmeye çalışıyorsunuz.
** Yine Ocak 2021 de bir köşe yazarı ile söyleşinizde ''yatırımcılara sesleniyorum.Şuhut yatırım için en güzel yer ,osb altyapımız tamam eksiğimiz yok'' diyerek çağrı yaptınız.1000 kişiye iş olanağı sağlayacak yatırımcıyı kaçırdınız.

Bahsi geçen açıklamada 2006 yılında 65.000 Tl ye alınan aracın şimdilerde 900.000 TL sına alındığını söyleyerek doğru bir tespit yapmışsınız.Çünkü 2006-2021 yılları arası Akp’nin ülkeyi nasıl yönettiğinin resmini de kısaca çizmiş oldunuz.Halkın enflasyon karşısında nasıl ezildiğinin farkındasınız yani.
Malesef 12 Nisan 2021 tarihinde sormuş olduğumuz hiç bir soruya yanıt alamadık.
Demokratik anlamda belediye başkanını ve yönetimini eleştirmek, denetlemek, yanlışlarını söylemek bizim hem görevimiz hem de hakkımızdır.
Yine Demokrasinin bir gereği olarak Belediye Başkanı Halkın karşısına çıkmalı Belediyenin şimdiki güncel borcunu açıklamalıdır.Kendi iddianızla önceki dönemlerden 7 milyon borçla devir aldığınız Belediyenin şu an da ne kadar borcu vardır?Kaç taşınmaz ile devraldınız?şu an kaç adet taşınmazı vardır?
Sayın Başkan bu sorulara elbette cevap vermeyebilir.Fakat Cuma günleri Hayvan Pazarında , cumartesi günleri sebze pazarında,haftanın her günü sanayi sitesinde yine haftanın belli gün ve saatlerinde açık olan esnaflara ve kapalı olan esnafların da açık olduğu günlerde gönlüne göre cevap verebilir.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak temiz siyaset anlayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz.
İlçemizin sorunlarını Halkımızın talepleri doğrultusunda , çözüm odaklı bir yaklaşımla gündeme getirecek ve getirmeye de devam edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı olarak,ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde,hem ilçemizde hemde köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daima yanında olduk.Ülkemizdeki vaka sayılarının akp'nin lebaleb kongreleri sonrası hızla artış göstermesi sonucu yine işyerleri kapanan vatandaşlarımız zor duruma düştü.

Elbetteki bu zor günlerden hep beraber kurtulacağız.
Geçtiğimiz Ramazan ayında 256 ailemizin iftar ve sahur sofralarında ki çorbalarına tuz olduk.
Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı olarak Bu Ramazan ayında da bu geleneğimizi sürdürüp daha çok ailemize ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!