Telefon
WhatsApp
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

300’e yakın öğrencinin müracaat ettiği seminer kapsamında bir ay boyunca 44 öğrenci zoom üzerinden tesfir, hadis, fıkıh ve kelam konularında eğitim aldı. Eğitim alan ve başarı elde eden öğrenciler ve öğretmenler Başkanımız Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. Başkanımız Zeybek, programı başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifika ve çeşitli hediyeler takdim ederken, bilgi birikimlerini öğrencilere aktaran öğretmenlere de plaket takdim etti.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
“EĞİTİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Eğitime yönelik desteğin artarak devam edeceğini belirten Başkanımız Zeybek, şöyle konuştu; “İHH Başkanımız Ahmet Hocam önderliğinde; ‘Günümüz Problemleri’ konulu tefsir, hadis, fıkıh ve diğer beş ilim dalında İslami Bilimler öğretim üyeleri tarafından eğitim semineri düzenlendi. Proje önerisi geldiğinde biz belediye olarak desteklerimizi ifade etmiştik. Bundan önce yapmış oldukları faaliyetlerde nasıl yanlarında olduysak bundan sonra da biz destek vermeye devam edeceğiz. Bir ve beraber hareket ettik, belediye olarak kültür faaliyetlerde varız diyoruz. Hayırlı bir hizmete vesile olduğumuza inanıyorum, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.”

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
“300 ÖĞRENCİ MÜRACAAT ETTİ”
Programda konuşan Afyon İHH Başkanı Ahmet Ertürk, Başkanı Mehmet Zeybek’in programın hazırlanmasında büyük bir emeğinin olduğunu söyledi. Programa katılan öğrencilere teşekkür eden Ertürk, “Bundan iki ay önce Afyon İHH, AKÜ İslami Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve Belediyemiz iş birliğinde gençlerimiz ile beraber eğitim çalışması başlatmıştık.
Üniversite ve derneğimiz dışında Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te bu projeye destek verdi, kendilerine teşekkür ediyoruz. Gençlerimizde bu konuya oldukça önem verdi. Öğrencilerimize ‘İslami ilimler rehberliğinde günümüz problemleri’ konulu eğitim, alanında uzman hocalar tarafından hadis, tefsir, fıkıh ve kelam konularında 5 hafta boyunca verildi. 300’e yakın müracaat alındı ve 44 gencimiz ise katılım sertifikası almaya hak kazandı. Yapılan yazılı sınav ardından; Cihat Gencer 72 net ile birinci, Fatma Biday 68 net ile ikinci, Sultan Eysen ise 67 net ile üçüncü oldu. Alanlarında uzman olan hocalarımızda gençlerimize zoom üzerinden eğitim verdi. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
“BURADA ÖĞRENCİLERLE BİR ARADA OLMAK GÜZELDİ”
‘Günümüz Problemleri’ konulu program sayesinde öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren AKÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güler, bu tür işbirliğinin eğitim ve öğretime ciddi katkılar sağladığını dile getirdi. Güler, “Kamunun, üniversitenin ve sivil toplum kuruluşlarının güzel bir iş birliği sergilendi.
Bir başka güzel taraf ise öğrenciler ile birlikte olmaktı. Bizim için öğrencilerimizi bu törende görmek oldukça anlamlı. Umuyorum ki bu birlik ve beraberlik, bundan sonraki yüz yüze yapacağımız çalışmaların ilkini oluşturur, teşekkür ediyorum” dedi. ( Kadınana)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!