Telefon
WhatsApp
Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı, Çobanlar Kadın Kültür evinde

Direk olarak Çobanlar Kadın Kültür Evine gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Kübra Güran Yiğitbaşı, burada bulunan kadınlarla sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi.

Ziyarette Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, başta Çobanlar Kadın Kültür evi projesi ve ilçelerde sürdürülen Kadın Kültür evleri çalışmaları hakkında Bakan Yiğitbaşı'na bilgiler verdi.

Tüm ilçelerde Kadın Kültür evlerinin büyük ilgi gördüğünü ve projenin bizzat Vali Gökmen Çiçek ve eşine ait olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, tüm ilçelerde bulunan Kadın Kültür evlerinin bir çok beldede hizmet vermeye başladığını söyledi. Keklik, Kadın Kültür evlerinde üretilen el ürünlerinin de Kadın Kültür Kooperatiflerinde satışlarının yapıldığı bilgisini verdi.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ÇOBANLAR KADIN KÜLTÜR EVİ T' görseli olabilir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Kübra Güran Yiğitbaşı'na Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş'ta Çobanlar kadın kültür evi'mizde ve Kadın Kooperatifinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Altuntaş yaptığı açıklamada; "Nazik ziyaretleri için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Kübra Güran Yiğitbaşı'ya, Vali Yardımcımız Mehmet Keklik'e ve Afyonkarahisar Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bekir Yümnü'ye teşekkür ediyorum"dedi.

Bir 13 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 16 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve eşarp görseli olabilir

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!