Telefon
WhatsApp
Bakan Varank’tan destek sözü aldılar

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, OSB Başkanı Bekir Yeşilay ve işadamı Yavuz Kocaşaban ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

“Bakan Varank yerlileşmeye önem veriyor”

Ziyarette gündem 1. Organize Sanayi Bölgesi, 2. Organize Sanayi Bölgesi ve Şuhut Organize Sanayi Bölgeleri idi. OSB’lerin genişlemesi ve yatırımların görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Uluçay, “Genel anlamda Bakanımız yerlileştirme konusunda hangi ürünleri nasıl yerlileştirebiliriz, ne tip katkılarla bu ürünlerin Türkiye’de üretilmesini sağlayabiliriz? Bu konuda çalışmalar yapmamızı istiyor. Bununla birlikte mevcut OSB’lerde genişleme ve yatırımları da kendilerine ilettik. Belediye Başkanlarımız, İGM Başkanımız ve ATSO Başkanımızın taleplerine ilişkin bilgi aldı” dedi.

Bakan Varank destek sözü verdi

Başkan Uluçay, “Biz burada sanayicilerimiz yatırımlarına devam etsin, hızlı ilerleyen çarklar daha hızlı dönsün ve şehrimizdeki istihdam oranı artsın diyerek sanayicimizin önüne hiçbir şeyin engel olmasını istemiyoruz. Her biri birer üretim merkezleri olan OSB’lerimizin şehrimizin dört bir yanına yayılarak artmasını istiyoruz. Bizler, OSB’nin devam eden ve planlanan projeleri hakkında Sayın Bakanımıza bilgi vererek OSB’lerin dolayısıyla da üretim altyapısının güçlendirilmesini çok önemsediğimizi ifade ettik. Bakanımız da gereken destekleri vereceklerini söyledi” ifadelerine yer verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!