Telefon
WhatsApp
Atatürk ilkokulu’nda Cumhuriyet coşkusu

Eğitimde güçlü yarınlara sloganıyla, ilimizin en gözde ve seçkin İlkokullarından olan Atatürk İlkokulu adına yaraşır bir bayram kutlaması ile öğrenci, öğretmen ve velilere unutulmaz anlar yaşattı.
Eşsiz kahraman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı söyleyerek başlayan tören, okul öğretmenlerinden Mine Avcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Sonrasında 4-C sınıfı öğrencileri tarafından özenle hazırlanan ‘Ay Yıldızlı Bayrağım’ isimli gösterileri katılımcılar tarafından tam not aldı. 4-B sınıfı öğrencilerinin hazırlayıp dile getirdikleri en güzel ve en anlamlı şiirlerle taçlanan kutlama töreni 4-D sınıfı öğrencilerinin ‘Feda Türkiye’m adlı gösterileri ile Cumhuriyet coşkusunu yüreklerde yaşattı. 4-G ve 4-K sınıflarının hazırladığı müzikli gösteriler ile seyircilere unutulmaz bir bayram yaşatan öğrenciler ellerindeki Türk Bayraklı balonları gökyüzüne bıraktılar.
Bu özel günde, günün anlam ve önemini tüm öğrencilere eşsiz bir şekilde, en ince titizlikle hazırlayan öğrencileri ve öğretmenleri törende hazır bulunan veliler alkışlarla ödüllendirdiler. >> Rabia Ekmekçioğlu

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 14 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı '1 ATATÜRK İLKOKULU' görseli olabilir

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabı görseli olabilir

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!