Telefon
WhatsApp
Arıkan,  ATSO’da diksiyon eğitimi verdi

 Serteser, “Odamız’ın düzenlediği eğitimleri 2018 yılından bu yana ATSO KOBİ Akademisi adı altında gerçekleştiriyoruz. Her yıl üyelerimize yönelik anketler yapıyor; bu anketlerin sonucuna göre en çok talep gören eğitimleri bir takvim çerçevesinde düzenliyoruz. Her ay en az iki eğitim ve seminere imza atarak üyelerimizin bilgilerinin güncellenmesini sağlıyoruz. Bugün de yine üyelerimizden gelen talep doğrultusunda Diksiyon eğitimi ile sizlerle bir aradayız. Bu eğitimimizi TRT’nin başarılı spikeri Sayın Erdoğan Arıkan verecek. Sayın Arıkan’a bizleri kırmayıp Odamız’a geldiği için teşekkür ediyorum” dedi.
Serteser, konuşmasına şöyle devam etti:
“Sayın Arıkan ile 13 yıl önce tanışmıştık. 24 Mayıs 2010 tarihinde, 5. ATSO Spor Oyunları’nın açılış töreninde de Sayın Arıkan bir konuşma yapmış, geleneksel halat çekme yarışımıza da katılmıştı. ATSO Spor Oyunlarımız’ı 2022 yılında 16’ncı kez düzenledik. Pandemi dışında aralıksız sürdürdüğümüz ATSO Spor Oyunları, Oda-Borsa Camiası’nda en uzun soluklu spor organizasyonu olarak biliniyor. Odamız, şehrimizin ekonomisinin gelişmesi için yaptığı çalışmaların yanı sıra, şehrin kültürel ve spor hayatına da katkı sağlıyor. Ben bir kez daha Sayın Arıkan’a teşekkür ediyor; sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”
Serteser’in ardından TRT Spikeri Erdoğan Arıkan; beden dili, iletişim, tarz gibi başlıkları da kapsayan Diksiyon eğitimi verdi. Yaklaşık 2 saat süren eğitimi takip edenlere Katılım Belgeleri takdim edildi.
Eğitimden önce, TRT Spikeri Erdoğan Arıkan, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler ile İbrahim Sömer de hazır bulundu. Serteser, ATSO tarafından Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptırılan ve Afyonkarahisar’ı anlatan ahşap plaket ile Erdoğan Arıkan’ın 2010 yılında 5. ATSO Spor Oyunları’nın Açılış Töreni’ne katıldığı sırada çekilen fotoğrafı Arıkan’a hediye etti. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!