Telefon
WhatsApp
AnadoluyuzBİZ Gençlerinden anlamlı ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin tarihi ve kültürel mirasları tanımaları ve gönüllülük bilincini özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla hayata geçirilen “AnadoluyuzBİZ” projesi kapsamında Aydın'dan ilimize 31 öğrenci geldi.

ilimizin tarihi ve kültürel mekanlarını gezen öğrenciler gezi projesinin en anlamlı etkinliğini gerçekleştirdiler.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Öğrenciler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ederek Şehitlerimiz ve Gazilerimiz hakkında bilgiler aldılar.

Büyük zaferin ve Kurtuluş'un şehri,  Zaferin kazanıldığı topraklarda, şühedanın ve ecdadın manevi huzurunda, milli mücadelenin sembol şehri Afyonkarahisar'da öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, öğrencilere öncelikle ilimiz ve büyük taarruz hakkında bilgiler verdi.

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Şehitler diyarı olan Afyonkarahisar'daki Şehitler ve Gaziler hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Kumartaşlı öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

Duygusal anların yaşandığı, Şehitlerimizin rahmet ve dualarla anıldığı ziyarette Şehit Babası Fuat Saraç'ta öğrencilere merak ettikleri konularla ilgili bilgiler verdi.

Öğrenciler, kendilerini ağırlayan ve bilgilendiren Şehit Babası Fuat Saraç ve Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı'ya teşekkür ederek, hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.   >> HABER : İsa Kuş

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve eşarp görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!