Telefon
WhatsApp
AK partili 44 aday adayından ortak mesaj

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yapan 44 isim ortak bir basın açıklaması yaparak “Partimizin ve davamızın arkasındayız” mesajı verdi. Aday adayları yaptıkları ortak açıklamada “AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ın vereceği her göreve hazır olduğumuz belirtmek isteriz” ifadelerine yer verildi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem seçimleri için başvuran 44 aday adayı ortak bir bildiriye imza attı.

“Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ın vereceği her göreve hazırız”
Yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Afyonkarahisar ve ülkemiz için adaylarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm illerde tüm sıralarda aday Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulamak istiyoruz. Allah’ın izni ile bu seçimi de kazanacağımıza olan inancımız tam. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemizin değil Türk ve İslam aleminin umududur. Bizler ikbal peşinde değiliz. Küsecek, kırılacak ve nefsimize yenilecek hiçbir hareketin içerisinde olmayız. Davamız için çalışacak ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ın vereceği her göreve hazır olduğumuz belirtmek isteriz” ifadelerine yer verildi.

“Uluçay’ın liderliğinde samimiyetinden güç bularak uzun bir yolculuğa çıktık”

Bu davanın hedeflerinin gerçeğe dönüşmesinin, aynı samimiyetle dolu gönüllerle mümkün olacağını vurgulayan aday adayları ve adaylar, “Afyonkarahisar’ın yarınları için AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay liderliğinde, samimiyetinden güç bularak uzun bir yolculuğa çıktıklarını, AK Parti’nin paha biçilmez vefasına kendilerini adadıkları bir yol olduğunu kaydettiler.

“Ayrışma ve kırılma olmadan, nefsimizi bir kenara bırakarak yürüyeceğiz”

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; Afyonkarahisar için 21 yıldır yapılanları daha ileriye taşıyarak, geleceğin eserlerini inşa etmek adına ayrışma ve kırılma olmadan, nefsimizi bir kenara bırakarak bu yolda birlikte yürüyecek, asla ayrılmayacağız. Yarınların, dünden güç aldığının bilincindeyiz. Birçok medeniyete ruh, bilgi, erdem katmış Afyonkarahisar’ın, Türkiye Yüzyılına damga vurması için yine aşkla adaylarımız ile birlikte omuz omuza gayretimizi sürdüreceğiz. İnşallah bu gönülden gayretimizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Afyonkarahisar’ımız Türkiye Yüzyılına, Türkiye Yüzyılı da her türlü zorluğun üstesinden gelerek dünyaya damgasını vuracaktır. Afyonkarahisar için hep birlikte, yine ve daha fazlasını başaracağız, Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’ımızın güçlü yarınlarını birlikte gerçek kılacağız. Büyük hedeflerimizin gerçeğe dönüşmesini birlikte sağlayacak tek güç teşkilatımızla birlikte bu dava için ‘bir’ olmanın mutluluğuyla çalışacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah hiçbirimizi mahcup etmesin. Birlik beraberliğimizi daim eylesin. 14 Mayıs akşamı zaferimizi Zafer Meydanında hep birlikte kutlamayı nasip etsin”dedi. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!