Telefon
WhatsApp
AGC’den  İnternet Medya Birliğine ziyaret

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Bşaknı Sezer Küçükkurt basının Afyonkarahisar’da bir bütün olduğunu, basın mensupları arasında interneti, gazetesi, radyosu, televizyonu ve kısacası emek veren ve rızkını bu camiadan temin edenlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Afyonkarahisar’da bölgenin en güçlü bir basının olduğunun altını çizen Küçükkurt, basın sektöründe çalışanların menfaati adına gereken ne varsa ellerinden geleni yapacaklarının altını Çizdi.
İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Saadettin Ulusoy ise, yapılan bu ziyaret nedeniyle ziyadesi ile memnun olduklarını ifade ederek, basın mensuplarının çok sayıda ortak sıkıntısı ve sorunu olduğunu sorunların çözümü noktasında, hep birlikte ellerini taşın altına koymaları gerektiğini ifadelendirdi.
Ziyaret daha sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi. Ziyarete Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, Cemiyet Yönetiminden İsmail Akar, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç katıldı. Ziyarette, İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Saadettin Ulusoy, Birlik Üyeleri, İsmail Ögeday, Soner Gürsan, Muhittin Çekdemir, Dilek Tür ve Sait Kraduman hazır bulundu. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!