Telefon
WhatsApp
Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde Bir İlk Daha

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin sunduğu sağlık hizmetlerine yeni bir uygulama daha eklendi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde 4 aydır görev yapan ve hastanede kapalı koroner bypass ameliyatları yapmaya başlayan Opr. Dr. Ercüment Ayva, kalp kapak hastalarının umudu oldu.
Özel hastanelerde yüksek ücretler ödenerek yaptırılabilen kalp kapak ameliyatları Opr. Dr. Ercüment Ayva tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yapılmaya başlanıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Ayva, “Kapalı bypass ameliyatlarından sonra kalp kapak ameliyatlarını da hastanemizde yapan ilk hekim olmanın gururunu yaşıyorum. Bir hafta içinde 3 hastamızın kalp kapak ameliyatını yaptık. Hepsinin sağlık durumu iyi durumdadır. Bir haftada 3 vakanın olması hastalarımızın devlet hastanelerine ne kadar ihtiyaç duyduğunun göstergesidir. Hastane başhekimliğimize ve sağlık müdürlüğümüze bize sağladığı olanaklardan dolayı teşekkür ediyorum. İnsanların sağlıklarını kavuşmalarına vesile olduğumuz için ekibim ve ben çok mutluyuz.” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!