Telefon
WhatsApp
Afyon lisesi İzmir iktisat kongresi çalıştayında

Kültür Bakanlığı Türk Tarih Kurumu desteği ile İzmir’de ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Gençlerin Gözüyle İzmir İktisat Kongresi Öğrenci Çalıştayı’ düzenlendi.
Çalıştaya; İzmir Atatürk Lisesi ev sahipliği yaparken, ilimizi temsilen çalıştaya Afyon Lisesi katıldı.
Ankara’dan Hasan Ali Yücel Sosyal Bilimler Lisesi, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi ve Prof.Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi, İlimizden Afyon Lisesi, Uşaktan Şehit Abdulkadir Klavuz Anadolu Lisesi ve İzmir Atatürk Lisesi çalıştaya katıldı.
Afyon Lisesi Müdürü Ramazan Balkan ve Afyon Lisesi tarih Öğretmeni Nida Millik koordinesiyle gidilen çalıştayda Afyon Lisesi Öğrencilerinden Bilgi Sultan Kuru, Güneş Akşit, Resul Murat Sarıtaş, Sevde Kılınç ve Kezban Sueda Sağlam bildirilerde bulunup çalıştaya katıldılar.
Başarılı geçen İzmir çalıştayın ardından bir açıklama yapan Müdür Balkan; “2021/2022 eğitim öğretim yılında Kültür Bakanlığı ve Türk Tarih Kurumunun destekleriyle ‘Büyük Zaferin 100. Yılında Gençler Atasının izinde’ temalı olarak düzenlenen program 2022/2023 öğretim yılında ise ‘İzmir İktisat kongresinin 100. Yılı temalı olarak düzenlendi. Okulumu en iyi şekilde İzmir’de temsil edip, bildiriler sunduk”dedi.
Önümüzdeki günlerde ‘Lozan Zaferinin 100 yılı’ ve ‘Cumhuriyetin 100. Yılı’ temalı öğrenci çalıştaylarının düzenleneceğini belirten Müdür Balkan, Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof.Dr. Birol Çetin’in gençlere gerekli desteklerini kurum tarafından sunacaklarını bildirdiğini söyledi.
Çalıştaydan dönen Afyon Lisesi öğrencilerine katılım belgeleri yine Afyon Lisesi Müdürü Ramazan Balkan tarafından verildi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!