Telefon
WhatsApp
Abdioğulları’ndan kitap fuarı teşekkürü

BU FUAR AFYONKARAHİSAR’IN GÜCÜDÜR

Abdioğulları mesajında şu ifadeleri kullandı: “Afyonkarahisar’da 3’üncü Kitap Fuarı’nı, Allah’a şükür başarıyla alnımızın akıyla tamamladık. Bir haftada 120 bini aşkın ziyaretçimizi Fuarımız’da ağırladık. Bize başından sonuna kadar destek veren Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e, tüm Milletvekillerimize, iktidarıyla muhalefetiyle siyasi parti il başkanlarımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Yalçın nezdinde tüm Milli Eğitim camiasına, İlçe Kaymakamlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Temiz nezdinde tüm emniyet personelimize, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Sayın Yılmaz Kırgel nezdinde tüm Jandarma personelimize ve Fuarımızı ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza, bizden desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu Fuar, artık Afyonkarahisar’ın gücüdür. Birlik ve beraberliğimizin tesis edildiği mükemmel bir organizasyon olarak tarihe geçmiştir. Kitap sevgisini yaşatan Afyonkarahisarımız’da çıtayı en yükseğe çektik. Bundan sonra sorumluluğumuz çok daha büyük. Gelecek yıl Allah izin verirse bu Fuar’ın üzerine katarak, daha çok kitleye ulaşarak ilimizi kültür dünyasında temsil edeceğiz. Yine Fuar’ın düzenlemesinde ortağım, Sayın Tahsin Külcüoğlu ve As Fuar ekibi ile Afyonkarahisar’da yayın yapan gazetelerimize, televizyon kanallarımıza, internet sitelerimize ve radyolarımıza teşekkür ediyorum.”

Bir 3 kişi ve balon görseli olabilir

KÜLTÜR İLE TURİZM BULUŞTU

Abdioğulları, 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nda öğrencilerin bir taraftan kitap sevgisini yaşarken diğer taraftan Frig Vadisi'ni keşfettiklerine değinerek, "Fuarımızda pek çok kitap okuyucular ile buluştu. Afyon Motor Sporları Merkezi’mizde 3’üncüsünü düzenlenen Kitap Fuar’ı her yıl bir önceki yıla göre daha da büyüyor. Bu gelişmeyi tüm Afyonkarahisarlıların desteği ile sağlıyoruz. Kitap severlerimizin doyasıya kitap kokusu soluduğu fuarda, öğrencilerimiz tarihi kalıntıları, doğal güzellikleri, kaya anıtları, mezar odaları, kiliseleri ile binlerce yıllık medeniyetin izlerinin yer aldığı gizemli coğrafya Frig Vadisi'ni tanıma fırsatını buldular.” şeklinde konuştu.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ YAZARLAR OKUYUCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Kitap Fuarı’nda birbirinden değerli yazarların sevenleri ile buluştuğunu dile getiren Abdioğulları, "20 bin metrekarelik alanı, 200'e yakın katılımcı yayınevi ile örnek bir fuar haline gelen 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı, İmza Günleri ile de edebiyat dünyasına damgasını vurdu. 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nda birbirinden değerli yazarlar; Bahadır Yenişehirlioğlu, Erhan Afyoncu, Birsen Ekim Özen, Saniye Bencik Kangal, Ayşegül Dede, Özgür Balpınar, Yavuz Dizdar, Bircan Yıldırım, Hakan Mengüç, Ali Ayçil, İclal Aydın, Beyhan Budak sevenleri ile buluştu. Bunun yanı sırada Afyonkarahisar’ımızın birbirinden değerli yerel yazarları da Kitap Fuarı’nda yer alarak hem okuyucuları ile bir araya geldiler, hem de bizlere güç verdiler.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

FİNAL VALİ ÇİÇEK’LE YAPILDI

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek 3. Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nın son gününde AKÜ Havacılık ve RC Araç Topluluğunun ve Aral Teknik Koleji’nin hazırladığı RC yer ve hava araçları gösterisini izledi. Vali Çiçek, TEKNOFEST 2021’e katılan AKUFLYTECH, ZAFER ve KAOS takımlarını tebrik ederek, yarışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerin yaptığı gösterilerden sonra Vali Gökmen Çiçek ile AS Fuarcılık Genel Koordinatörü Mehmet Abdioğulları yer ve hava araçları hakkında bilgiler alarak sabit kanat uçak deneme uçuşunu gerçekleştirdiler. Uçuşun ardından yer araçları hakkında bilgi alarak deneme sürüşünü gerçekleştiren Vali Çiçek, gösterilerin ardından yazar Beyhan Budak’ın söyleşisine katıldı.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabı görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir açık hava ve anıt görseli olabilir

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!