Telefon
WhatsApp
“6 İlçe, 10 Belde ve 13 Köyde Halkımızla Kuçaklaştık”

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerini kapsayan Merkez, İlçe, Belde ve köy ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, Pazartesi günü, Merkez Sülün, Salar, Nuribey, Büyükkalecik beldeleri, Halımoru, Belkaracaören Köyleri, Şuhut Belediyesi, Teşkilat Buluşması, Efe Köyü, Yarışlı Köyü ve Çakırözü Köylerini ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi. Milletvekili Özkaya, “Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlarımızla birlikteyiz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyor, çözüm üretmenin gayretinde oluyoruz. Belediyelerimiz için yapabileceğimiz çalışmaları değerlendiriyor ve yapabileceklerimi konuşuyoruz” dedi. Milletvekili Özkaya’ya ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Merkez İGM Üyeleri Nurettin Birliktir, Ali Karkı, Ferda Ertürk, Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve teşkilat mensupları katıldılar.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

“Vatandaşlarımıza Mahcup Olmamak İçin Çalışıyoruz”
Ziyaretlerini gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Milletvekili Özkaya, Salı günü de ziyaretlerine devam etti. Sırasıyla Merkez Işıklar Beldesi, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Erol Özağıl’ı, ve pazaryerinde vatandaşlar ile esnafı ziyaret etti. Daha sonrasın Değirmendere Köyü’nü ziyaret eden Milletvekili Özkaya, burada vatandaşlarla bir araya gelerek, köyle ilgili muhtardan bilgiler aldı. Buradaki ziyareti akabinde Çay Cumhuriyet Köyü’ne geçen Milletvekili Özkaya, burada Çay AK Parti İlçe Başkanı Kadir Çetin ve teşkilat mensupları ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler. AK Parti Çay İlçe Başkanlığında, vatandaşlar, teşkilat mensupları, köy muhtarları ile buluşan Milletvekili Özkaya, daha sonra Çay Eber Köyü ve Deresinek Köylerini ziyaret etti. Çay İlçesindeki ziyaretlerinin akabinde Sultandağı ilçesine geçerek, Sultandağı Belediyesi’nde Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz ve AK Parti Teşkilatı ile toplantı yapan Özkaya, “Sultandağı ilçemizde çok faydalı ve hayırlı işlere imza atan Belediye Başkanımız Mehmet Aldırmaz’ı tebrik ediyorum.
Belediyemiz tarafından yapılarak, halkımızın hizmetine sunulan Kapalı Pazar Yeri, Park Kafe gibi tesisleri yerinde gördük, Sultandağı ilçemize hayırlı olsun” dedi. Sultandağı ilçesinde son durağı Yeşilçiftlik Beldesi oldu, burada da vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkaya, gün sonunda değerlendirmelerde bulanarak, “Bugün merkeze bağlı beldelerimiz, Köylerimiz, Çay ve Sultandağı ilçelerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini tek tek not alarak, çözüm noktasında gayret etme sözü verdik.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Ziyaretlerimizde gözlemlediğimiz en önemli şey şu ki, Vatandaşlarımızın AK Parti’mize ve Cumhurbaşkanımıza güveni tam. Yaşanan sıkıntıları AK Kadroların çözeceğine inancı tam. Elhamdülillah bizde Vatandaşlarımızın güven inancına mahcup olmamak için çalışıyoruz.” dedi. Milletvekili Özkaya, gün boyu süren programının akabinde AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, merkez ilçe yöneticileriyle bir araya geldi.

“Vatandaşlarımız artık doğalgaz gibi hizmetleri bekliyor”
Çarşamba günüde ziyaretlerine devam ederek, çalışmalarını sürdüren Milletvekili Özkaya, “Halkımızın her an yanındayız, her fırsatta vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her gün vatandaşlarımızın emrinde olmanın gayretindeyiz” dedi.
Milletvekili Özkaya, Merkez Susuz Beldesinde Belediye Başkanı Mehmet Selek’i, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve teşkilat mensupları ile ziyaret etti, daha sonrasında esnaf ziyareti gerçekleştirerek, bir kahvehane de vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Buradaki ziyaretin ardından İscehisar Çalışlar Köyü’ne geçen Milletvekili Özkaya, daha sonrasında Ülkemizde meydana gelen yangınlara iş makinaları ile destek veren İscehisar’lı mermercileri ziyaret ederek teşekkür etti.
Programına Merkez’de gerçekleştirilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ında katıldığı Şehrim 2023 çalıştayına katılarak devam eden Milletvekili Özkaya, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve teşkilat ile birlikte ziyaret etti. Emirdağ Cem Evi’nde muharrem orucu tutan vatandaşlarla iftarda buluşan Milletvekili Özkaya, Hisar Köyünde çalışmaları devam eden Amorium kazı alanın da yetkililerden bilgiler aldı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve yol görseli olabilir
Emirdağ ilçesi Davulga Belde Belediye Başkanı Ergün Erdik’i makamında heyeti ile birlikte ziyaret ederek, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Özkaya, burada da vatandaşlarla selamlaştıktan sonra Emirdağ Suvermez köyünde köylüler ile buluştu.
Milletvekili Özkaya, “Ziyaretlerimiz kapsamında artık köylerimizin ve beldelerimizi altyapı, yol, çok amaçlı salon gibi ihtiyaçlarının giderildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Köylerimiz artık doğalgaz gibi hizmetleri bekliyor. İnşallah bunu da yapmak bizlere nasip olur” dedi.
Yoğun programını Perşembe günü de sürdüren Özkaya, Anıtkaya Köyü’nü, Çıkrık Beldesini, Çıkrık Belediye Başkanı Recep Küçükayar’ı da ziyaret etti. Salatalık hasadı yapan çiftçileri de ziyaret eden Milletvekili Özkaya, çiftçiler ile sohbet ederek hasada katıldı. Programlarla alakalı değerlendirmede bulunan Milletvekili Özkaya, “ Sorunların yerinde çözümü, vatandaşlarımzın önerilerini dinlemek, taleplerini almak için yoğun bir program ile sahadayız.
Programımız çerçevesinde merkez ile birlikte 6 ilçemiz, 10 beldemiz ve 13 köyümüzde vatandaşlarımızla adeta kucaklaştık. Vatandaşlarımızın makul taleplerine yerinde çözüm ürettik. Köylerimizin sorunlarını hızlıca çözme yollarını konuştuk. Çok faydalı ve verimli bir program gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın yanında olmak, onların hayır duasına almak bizler için en büyük mutluluk ve huzur kaynağıdır. Yoğun programımızda bizlere eşlik eden İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belde Başkanlarımız, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri sucak bir şekilde karşılayıp misafir eden muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum” dedi. >> İsa Kuş

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'SIRMA' görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!