Telefon
WhatsApp
2023 yılının ilk sergisi,  sanatseverlerle buluştu

Sergi açılışına AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Afyonkarahisar Müze Müdürü Mevlüt Üyümez, GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Bölüm Başkanları, öğretim elemanları ve öğrencilerin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.
Açılışta konuşan Rektör Yardımcısı Özdemir, “M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezimizde Kent-Sanat Buluşmaları sergimizin 3.’sünü açıyoruz. Güzel Sanatlar Fakültemizin tüm bölümlerinden eserler göreceksiniz; 25 hocamızın 33 eserini sergiliyoruz. Hocalarımızı tebrik ediyor; emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarımızın da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.
AKÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Seramik, Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanları tarafından “seramik, tuval üzerine yağlı boya, tuval üzerine akrilik ve karışık teknik, özgün baskı, linol baskı, geleneksel tepme keçe, dokuma, fotoğraf ve dijital baskı teknikleri” kullanılarak hazırlanan eserler, 03 Şubat 2023 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!