Telefon
WhatsApp
200 milyon liranın üzerinde yatırım kazandırdık

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının haftalık düzenlediği olağan yönetim kurulu toplantısı İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Uluçay “Bizim için siyaset milletimize hizmet tesis etme aracıdır” dedi. Burada bir sunum yapan Belediye Başkanı Zeybek ise “göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimize 200 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık mutat yönetim kurulu toplantısı, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Bakanı Mehmet Zeybek ve AK Partili belediye meclis üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

“Bizler belediyeciliği Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan gördük”

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay AK Parti belediyeciliğinin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu; AK Partili belediye başkanları son derece projelerinde hassas, yapılabilir vaatlerde bulunan ve vaatlerini 5 yılda tamamlayan çalışkan dava arkadaşlarımızdır. Bizler belediyeciliği İstanbul Büyükşehir Belediye 27 Mart 1997’de yerel seçimlerde göreve gelerek harabe haldeki İstanbul’u sosyal donatılarla, alt ve üst yapı ile tam manasıyla yaşanılabilir şehir haline getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gördük. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği Türkiye’de bir markadır.

“Bizim için siyaset milletimize hizmet tesis etme aracıdır”

Uluçay konuşmasında, “AKParti için siyaset, adalet ve kalkınma ile birlikte tüm şehir, köy ve kasabalarda aziz milletimize alt ve üst yapıları tesis etme aracıdır. Biz siyaseti bunun uğruna yapıyor ve aziz milletimizi hak ettikleri refah ve eşitlik düzeninde yaşamaları, kalkınmış bir ülke ve şehirlerin vatandaşları olmaları için çalışıyoruz. Biz hem şehirlerimizde hem de siyaset hayatımızda daha katedilecek çok yol, dokunulacak çok hayat, geliştirilecek çok şey olduğunu biliyoruz. AK Parti 2023 seçimlerinde milletten alacağı destekle şehirleri medeniyetimizin ışığında bambaşka bir surete büründürerek dünya şehirleri ile yarışır hale getirmeye kararlı bir partidir” ifadelerine yer verdi.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

“200 milyon liranın üzerinde yatırım kazandırdık”

Mehmet Zeybek ise göreve geldiği 15 Nisan 2019 tarihinden günümüze kadar 36 projenin 14’ünü hayata geçirdiklerini kaydederek şöyle konuştu; 22 projenin yapım ve proje çalışmalarını ise sürdürüyoruz. bugüne kadar şehrimize 200 milyon lira üzerinde önemli yatırımlar kazandırdık. Özellikle Afyonkarahisar’ın ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri tek tek hayata geçirdik. Vadettiğimiz projelerin tamamını toplam değeri ise 473 milyon liradır. Aralarında millet bahçeleri, hobi bahçeleri, sokak sağlıklaştırma, mekanik otopark, lezzetlerimizin ikram edileceği gastronomi konağına kadar bir çok projeye imza attık. İstihdama yönelik çalışmaların yanında yine belediyemizin araç parkurunu güçlendirdik. Alt geçit projemize karayolları kavşağından başladık. Kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Şehrimize halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak modern parklar kazandırdık.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!