Telefon
WhatsApp
15 TEMMUZ RUHU FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde Afyonkarahisar Belediyesi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Sergisi açıldı.

FOTOĞRAFLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

               Darbe girişiminin karelerinin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan fotoğraflar, Zafer Meydanında sergileniyor.  

              Sergi açılışına Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı J.Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesilerek serginin açılışı yapılırken, protokol daha sonra sergideki fotoğrafları inceledi. 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve darbe girişimine karşı gösterilen kahramanlıkların yer aldığı fotoğraflar büyük ilgi gördü.

Resim

BİSİKLET TURUNUN STARTINI VERDİLER

      Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, hain kalkışmaya milletimizin iradesiyle karşı konulduğuna dikkat çekerek, Malazgirt de ki, 1453'deki Kurtuluş Savaşındaki ruh neyse 15 Temmuz gecesindeki ruh aynıydı. Bir düşmana karşı, bir terör örgütüne karşı milletimiz yekvücut bir araya geldi, iman dolu göğsünü siper etti. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize Allah'tan sağlık diliyoruz. Unutmadık, unutmayacağız unutturmayacağız dedi.

       Sergi açılışının ardından Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turunun startını verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!