Telefon
WhatsApp
Vatandaşın yanında yatırımların takibinde

Dinar, Dazkırı, Evciler, Başmakçı, Şuhut ve Afyonkarahisar merkezde bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Özkaya, partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaret ettiği ilçelerde yatırımları da yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi alarak, vatandaşlardan gelen taleplere yerinde çözüm üretmek için çalışan Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar merkezden başlayarak ilçelerimizde, beldelerimizde köylerimizde hemşehrilerimiz ile bir araya geliyoruz.
Yatırımları yerinde inceliyor, sorunlara çözüm üretmek için çalışıyoruz. Özellikle ilçelerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımız vasıtası ile yapımları devam eden spor tesislerini görmekten büyük memnuniyet duydum. Gittiğimiz her yerde eserlerimizin bizleri karşılamasından, vatandaşlarımızın bizleri muhabbetle karşılaşmasından doğru yolda olduğumuzu anlıyoruz.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak Afyonkarahisar’ın her karışışında bir eserimiz ile hizmet siyasetimizle yolumuza devam ediyor, laf değil hizmet ve eser üretiyoruz” dedi. İlçe Teşkilatları ile de buluşan Milletvekili Özkaya’nın buradaki gündemi ise yerel seçimler oldu, AK Parti’nin aday adaylığı başvuru sürecinin başlattığını ifade ederek, “Milletimizin gönlüne girecek, AK Belediyecilik anlayışı ile ilçelerimizin daha güzel, istihdam ve üretim merkezleri olması için gayret edecek doğru adaylar ile yolumuza devam edeceğiz.
Ziyaretlerimizde gördük ki Afyonkarahisar AK Belediyecilikte, Gönül Belediyeciliğinde kararlı. İnşallah bu dönem de de tarih yazacağız. Halkımızın gönlüne girerek, 2023 zaferimizin 2024 ile taçlandıracak, milletimize hizmet yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!