Telefon
WhatsApp
Taytak’tan Bakan Göktaş ve Vali Yiğitbaşı’na teşekkür!

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Afyonkarahisar Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi konusu ele alındı.

Milletvekili Taytak, ziyarette yaptığı açıklamada, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi’yi ziyaretimizde, yatırım programına alınan ve 2 Mayıs’ta ihalesi yapılacak olan Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Huzurevlerimiz 60 yaş ve üzerindeki yaşlı kişileri huzurlu bir ortamda korumak, bakmak ve bu kişilerin sosyal ve psikolojik gereksinimlerini karşılamak amacıyla kurulan yatılı sosyal hizmet kuruluşudur" dedi.

Taytak, “Geldiği günden itibaren Afyonkarahisar İlimiz için güzel projelere imza atan, ilimize Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yapılması için emek veren ve konuyu yakından takip eden Sayın Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı Hanımefendi’ye de teşekkürlerimi iletiyorum. Sonuçta bu projeye iki kıymetli hanımefendinin eli değdi. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!