Telefon
WhatsApp
Tarihi günler yaşıyoruz

Afyonkarahisar tarihi günlerini yaşıyor. Dünya Motokros Şampiyonası için Türkiye ve dünyadan birçok motosiklet ve yarış sever adeta Afyonkarahisar’a akın etti. Yurtdışından gelen MXGP hayranlarının yanı sıra tatilini ülkemizde geçiren yabancı turistler ve yarış severlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik için binlerce insan Afyonkarahisar’da buluştu.
Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen sıralama turları büyük ilgi gördü.
Afyon Motor Sporları Merkezi'nde iki kategoride serbest antrenman ve sıralama turlarıyla başlayan Dünya Motokros Şampiyonası’nda ilk gün Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası'nın (WMX) yanı sıra Avrupa Motokros Şampiyonası (EMX Open) yarışları yapıldı.

Bir bir veya daha fazla kişi, motorsiklet ve açık hava görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona Afyonkarahisar Vali Gökmen Çiçek, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Irak Su Kaynakları Bakanı Mehdi Rashit Hamdani, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve çok sayıda hız tutkunu cumartesi günü Afyon Motor Sporlarında nefes kesen yarışları izledi. Dev organizasyonun 8. Ayağında düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın kazananları, ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milletvekilimiz Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven ve Irak Su Kaynakları Bakanı Mehdi Rashit Hamdani'nin elinden aldı. >> İsa Kuş

Bir motorsiklet ve açık hava görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!