Telefon
WhatsApp
SEN BİZİM GURURUMUZSUN

Ziyarete Vali Yardımcısı Nurullah Okumuş, Gençlik Spor Müdürü Feyzullah Dereci’nin yanı sıra Milli Sporcumuzun ailesi katıldı. Milli sporcumuzla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ailesini ve hocalarını tebrik etti.

“BİZLERİ ONURLANDIRDI”

Gururumuz Meryem’in herkese örnek olmasını ve Afyonkarahisar’daki başarılı sporcu sayısının artmasını temenni eden Zeybek Başkan, “Tokyo Olimpiyatlarında bir kızımızın bir hemşehrimizin madalya alması bizi gerçekten onurlandırdı. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Hocasını tebrik ediyorum. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için ailesini tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bahtı açık olsun. İnşallah ilerleyen şampiyonalarda altın madalyayı ülkemize kazandıracağından eminim” dedi.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

“BAŞKANIMIZ BÜYÜK DESTEK OLDU”

Milli Sporcumuz Meryem Betül Çavdar ise desteklerinden dolayı Başkan Zeybek'e teşekkür etti. Afyonkarahisar’a gümüş madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Meryem Betül Çavdar, “Kesinlikle gururluyum ve mutluyum. Orada ilkleri yaşadım. Ülkeme ve memleketime gümüş madalya ile dönmek beni çok mutlu etti. Ayrıca buradaki güzel organizasyon ve karşılama bir sonraki adımlarım için beni cesaretlendirdi. Bu yüzden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, Sayın Valimize ve sayın il müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda Başkanımız Milli Sporcumuz Meryem’e Cumhuriyet altını hediye etti.

Resim

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!