Telefon
WhatsApp
Polislere öyle bir sürpriz yaptılar ki...

TAFED Kadın Kolları üyelerince hazırlanan "polis amblemleri"ni içeren pasta, ev yapımı yöresel lezzetlerle Çevik Kuvvet Şubesi ile Özel Hareket Şubesi'nin Hasan Karaağaç Mahallesi'ndeki binasına giderek sürpriz yaptı.

Türk Polis Teşkilatının 176. yılı dolayısıyla hazırlanan özel pasta, TAFED Kadın Kolları üyelerince, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Halil İbrahim Küpeli ile Özel Hareket Şube Müdürü Ertan Yakanoğlu'yla birlikte kesildi.

Küpeli ile Yakanoğlu, yapılan sürpriz için TAFED Kadın Kolları üyelerine teşekkür etti.

TAFED Kadın Kolları üyesi ve Pasta Şefi Esra Tan Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki aylarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kahramanları olan sağlık çalışanları içinde benzer etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Bugünde Türk Polis Teşkilatının 176. yılı dolayısıyla Afyonkarahisar'daki Çevik Kuvvet Şubesi ile Özel Hareket Şubesine sürpriz yaptıklarını dile getiren Avcı, şöyle konuştu:

"Pandemi sürecinde polis memurlarımızda aynı sağlık çalışanlarımız gibi büyük fedakarlıkla görevlerini yerine getirdiler. Bizde, TAFED kadın kolları üyeleri ve aşçılık bölümü öğrencilerimizle Türkiye'nin çeşitli illerinde polis haftası dolayısıyla güvenlik güçlerimizin gönlünü alıp bir tatlı mola veriyoruz. Kendi ellerimizle yaptığımız pastalarla ve yöresel lezzetlerimizi ikram ediyoruz."

TAFED Kadın Kolları üyesi Muhsine Çağlar da kendi elleriyle polislere yöresel lezzetler hazırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından hazırlanan pasta ve yöresel lezzetler polis memurlarına ikram edildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!