Telefon
WhatsApp
Migros’tan dudak uçuklatan kampanya!

Migros markette bu hafta birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. İndirimli olarak satılan ürünler içerisinde özellikle şeker ve yağ dikkat çekti. Bu bakımdan bu hafta Migros markette birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Migros İndirimli Ürünleriyle Göz Kamaştırdı! 

Marketlerde art arda gelen zamlardan vatandaş resmen bıkmış durumda. Özellikle tasarruf amaçlı vatandaş tarafından takip edilen indirimli ürünlerle ilgili bir son dakika kampanyası yapıldı. Yapılan kampanya da ise toz şeker ve ayçiçek yağının fiyatının düştüğü görüldü.  

Bayramın hemen ardından kampanyalarına son vermeyen migros marketler zinciri bir alana bir bedava kampanyasıyla adından bahsettirdi. Tüketiciye uygun fiyatlı ürün satışı yapmasıyla ön plana çıkan Migros Market nisan ayı sonuna kadar kampanyalarına devam edeceğini duyurdu. Türkiye’nin dev marketler zinciri olan Migros 1 alana 1 bedava kampanyasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle Nisan ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanyada pek çok ürün satışa sunuluyor. 

 İndirimli olarak satılan ürünler içerisinde ise;

Torku fındık kreması 79,90 TL, 

Heinz ketçap ve mayonez 79,95 TL, 

Yumoş Çamaşır Yumuşatıcısı 69,95 TL’ye alınmakla beraber tüm bunlar ve daha fazla ürün indirimli olarak satılmakta. Siz de bu indirimleri takip ederek diğer marketlere göre daha uyguna ürün alımı yapabilirsiniz. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!