Telefon
WhatsApp
HAYATINI ENGELLİ ÇOCUKLARINA ADADI

Belediye BaşkanI Mehmet Zeybek’in Burmalı Mahallesi’nde ziyaret ettiği Şükran Duran, yılın annesi oldu. Hayatını engelli çocukların yaşamına adayan Şükran Duran yılın annesi seçilmesinden büyük mutluluk duydu.
“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla Duran Ailesinin evine giden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, fedakâr anneyi tebrik etti. Rahatsızlığından dolayı çalışamayan eşi ve iki çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi veren Şükran Duran’ı evlatlarına gösterdiği ilgi ve özen nedeniyle tebrik eden İhsan Akar, sağolsun başkanımızın bu sene de yılın annesi konusunda aldığı isabetli kararı, hep birlikte buraya gelerek gördük. Annemizin çocuklarına ve ailesine göstermiş olduğu fedakârlık örneği hepimizin gözlerini yaşarttı. Şükran Duran ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden kutluyor, ailesi ve çocuklarıyla birlikte sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.
ONLAR BANA ALLAH’IN EMANETİ
Yılın annesi seçilmesinden büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Şükran Duran, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Şükran Duran, “Anneler Gününde böyle hatırlandığım için çok mutlu oldum. Allah razı olsun. Anneler günü beni çok duygulandırıyor. Mevla’m bana bir güç verdi.
Onlar bana Allah’ın emaneti, çocuklarımın her şeyiyle ilgileniyorum. Belediye Başkanımız yine bizlere her türlü maddi manevi desteğini veriyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi. ( Nuri Kuzu)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!