Telefon
WhatsApp
'Halkımızın emrindeyiz'

Afyonkarahisar’ın Bayat İlçe Merkezinde, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Mehmet Bayatlı ve Partililer ile yapılması düşünülen projeleri değerlendiren Milletvekili Özkaya, burada sırasıyla Derbent, Çukurkuyu ve Mallıca köylerini Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ile birlikte ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, köylerde yürütülecek çalışmalar ile alakalı vatandaşlar ve köy muhtarları ile istişarelerde bulunan Milletvekili Özkaya, Bayat Belediyesi’nde Başkan Bodur’u ziyaret ederek Bayat programını sonlandırdı.

Bir Ahmet Cetin dahil 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

“Cumhurbaşkanımızın Selamını Halkımıza İletiyoruz”
Dinar Doğanlı köyünde bir düğüne katılan Milletvekili Özkaya, Dinar’da da ziyaretlerine devam etti, Dinar Sazovasında DSİ Bölge Müdürü Rahmi Doğan, AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İGM Üyeleri ve Özel İdare Genel Sekteri Murat Toy ile sulama sistemleri ile alakalı yerinde incelemelerde bulundu. Dinar İlçesinde sırasıyla Sütlaç Köyü, Yeşilhüyük Köyü, Duman Köyü ve Yüksel Köyünü ziyaret etti. Ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşları dinleyen Milletvekili Özkaya, sorunlara yerinde çözümü ile alakalı yapılabilecekleri konuştu. Dinar’da Dinar Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kutlamaları programında vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkaya, “Her an vatandaşlarımızın yanındayız, vatandaşlarımızın emrindeyiz. Cumhurbaşkanımızın selamını Afyonkarahisar’ın her karışına iletiyoruz.Halkımızdan gördüğümüz ilgi ve alakaya ise şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve gökyüzü görseli olabilir

“Afyonkarahisar’ımızın her alanda tanıtımı için çalışıyoruz”
Programına Afyonkarahisar Merkez’de devam eden Milletvekili Özkaya, burada da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile AK Partililerin eşliğinde Ambaryolu’nda esnafları ziyaret eden Milletvekili Özkaya, “Esnafımızın her zaman yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Esnaflarımızı ziyaret ederek, mevcut durumla alakalı değerlendirmelerde bulunduk, hayırlı bereketli işler diledik. Cumalarını tebrik ettik. Arkadaşlarımız ile birlikte esnaflarımızın sorunlarını, isteklerini, bizlerden ve partimizden beklentilerini tek tek not aldık. İnşallah esnaflarımızın beklentilerinin gerçekleşmesi için Ankara’da gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi. Milletvekili Özkaya, esnaf ziyareti sonrasında, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve beraberindeki heyet ile Mecidiye Mahalle muhtarlığını ziyaret etti. Dünya Motokros Şampiyonası’nın açılış seromonisine de katılan Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar’ımızın her alanda tanıtımı için çalışıyoruz. 8 milyardan fazla insanın takip ettiği bir yarışmanın Afyonkarahisar’da gerçekleşmesinden ziyadesiyle memnunuz. Bu yarışmasının burada yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. ( İsa Kuş)

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!