Telefon
WhatsApp
Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi’nde buluştular

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç Kızılay Topluluğu, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında AFSÜ Genç Kızılay Topluluğu ve TSD Afyonkarahisar Şube üyeleri, Afyonkarahisar Belediyesi Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi’nde birlikte yemek yaparak hem eğlendiler hem de engelli bireylerin hayatlarına dokundular.

 AFSÜ Genç Kızılay Topluluğu Başkanı, ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, “Türkiye Sakatlar Derneği’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve çok takdir ediyoruz. Engelli bireylerin topluma kazandırılması ve sosyal hayata katılımları için önemli bir rol oynuyorlar. Biz de Genç Kızılay olarak onların yanında olmak ve destek vermek istedik. Bugün burada hem onlarla tanıştık hem de mutfakta keyifli vakit geçirdik. Bize bu fırsatı veren TSD Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

TSD Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara da AFSÜ Genç Kızılay Topluluğu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlerimizin engelli bireylere karşı duyarlılığı ve ilgisi bizleri çok mutlu etti. Onlarla birlikte mutfakta yemek yaparak hem eğlendik hem de kaynaştık. AFSÜ Genç Kızılay Topluluğu’nun çalışmalarını takdirle karşılıyoruz ve iş birliğimizi sürdürmek istiyoruz. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!