Telefon
WhatsApp
BÜTÜN İLÇELERDE ADAYLARIMIZ VAR VE ADAY ÇIKARTACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl ve İlçe Teşkilatları hizmet binası temel atma töreni yoğun bir katılım ile dualarla gerçekleştirildi. Temel atma törenine, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi, İlçe Başkanları ve yönetimleri, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler, Belediye Başkanları, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

TAYTAK, “31 MART’TAN SONRA ZAFERİMİZ İLE BURADA OLACAĞIZ”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partililer ve Ülkücüler sevdalarını yaşarken ekonomik şartlardan dolayı yarım asrı geçen tarihimizde verdiğimiz mücadeleler sırasında çok fazla parayı pulu takip etmedik. Her zaman söylediğimiz bir söz vardır; Babalarımızın parasıyla ve çocuklarımızın hırsları ile yaşıyoruz. Gençken babalarımızın parası ile ocakçılık yapıyorduk, şimdide hepimiz gençlerimizin hırsları ile ortaya koyarak yapıyoruz.
Bu hizmet binası yıllarca hepimizin hayaliydi. Allah nasip etti. Arkadaşlarımız ile MHP’nin kendisine ait binası olması gerektiğine karar verdik. Bize yakışan budur. Binamızın içerisinde MHP İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Teşkilatı ve mümkünse STK’larımız bulunsun istedik. Karar verdiğimiz gün 1 saat sonrasında yerimizi aldık. Allah hayırlı uğurlu etsin. Önümüzde yerel seçimler var.
Bu binamız bu seçimlere yetişemeyecek ama bittiğinde, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belde Belediye Başkanlarımız ile birlikte kazandığımız zaferin sonunda inşallah burada olacağız.” ifadelerinde bulundu.

TAYTAK, “BÜTÜN İLÇELERDE ADAYLARIMIZ VAR VE ADAY ÇIKARTACAĞIZ”
MHP teşkilatının yerel seçimler için yoğun bir şekilde çalıştığını dile getiren Taytak, “Geçen haftalarda bütün ilçelerde toplantı yapıldı. İlçelerdeki aday olacak arkadaşlarımızın tespitleri ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Bütün ilçelerde adayımız vardır ve çıkartacağız. Merkez’de de adaylarımız vardır, görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz bizlere ittifak olacak derse ‘Evet’ diyeceğiz. Önce kendimize isteyeceğiz, MHP etrafında ittifak yapalım diyeceğiz. Uygun olmazsa, ittifak adresi neresi ise partileri bellidir. Ama biz kendimiz çıkacak gibi hazırız. Aday arkadaşlarımız var. 15 Aralık tarihine kadar zamanımız var. Aklın yolu birdir. Genelden yerele lider ülke Türkiye ve üretken belediyeciliği ortaya koyacağız. Doğru adaylar belirleyerek adaylarımızın arkasında duracağız. Mutlaka MHP’nin politikalarını, belediye başkanlarımızın başarılarını ifade edeceğiz. İnanıyorum, sadece Afyon’da değil, Türkiye’nin her yerinde Milliyetçi Hareket Partisi zaferle çıkacak. Millet bizi bekliyor. Bunun farkındayız. 15 beldede 2 ilçede belediye başkanlığımız var. Bir de ittifakta bir belediye başkanımız var. Belediye başkanlarımız meydanlarda vermiş oldukları bütün sözleri fazlası ile yerine getirdiler. Belediye başkanlarımız bulundukları belediyeleri ihya ettiler. Bundan sonra da kazanacak arkadaşlarımızda ihya edecekler, Afyonkarahisar’ın önünde namusumuz gibi söz veriyoruz. Çalışacağız, uğraşacağız ve 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlerden zaferle çıkacağız. Zaferimiz şimdiden kutlu olsun” dedi.
Milletvekili Taytak, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim yolumuz bellidir. Kimse, kapalı kapılar ardında, orada burada arkamızdan konuşmaktan, hainlikten vazgeçsin. Milliyetçi Hareket Partisi’nin düşüncesi bellidir. Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi;’ Biz hiç kimsenin sırtına binmedik. Kimseyi de sırtımıza bindirmeyiz.’ Ülküdaşlarımız, onun bunun lafı ile bizlere hesap çekmesin, bizlere inansınlar ve yürüsünler. Önümüzde liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Beyimiz var. Bugün burada Rahmetli Başbuğumuzun doğum günü, temel atmamızın bugüne denk gelmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Dün Başbuğumuzun arkasındaydık. Satmadık, yürüdük devam ediyoruz. Bugün Genel Başkanımızın arkasındayız. Satmayacağız, yürüyoruz. Devlet bey doğruyu biliyor. Doğruyu söylüyor. Bizim sırtımızda yumurta küfesi yok. Biz vatan için, millet için, beka için her şeyden vazgeçtik. Bugün mü vazgeçtik? Hayır, yola çıktığımız gün vazgeçtik. Binlerce şehit verdik, binlerce gazimiz var. Biz vatanımız, milletimiz için koşuyoruz. Koşumuza devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayın. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

KAHVECİ, “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİNİN EVİ DE TEŞKİLAT BİNASIDIR”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, “İnsanın kendisini en güvenli ve huzurlu hissettiği yer evidir. Milliyetçi Hareket Partilinin evi de teşkilat binasıdır. Teşkilat binamız için bu alanın alınmasını eski Ocak Başkanımız Abdurrahman Timur Bayram Bey ile beraber bulduk. Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey, Kazım Özer Bey ve Ümit Çelikten Bey bu arsanın bedelini ödediler. Allah kendilerinden razı olsun. Evi olmayanın, yurdu olmayanın hiçbir şeyi olmaz. Binamızın yapımında katkısı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Binamızın vatanımıza, milletimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. >> İsa Kuş’un haberi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!