Telefon
WhatsApp
Artık iktidara her şeyiyle hazır bir CHP var

CHP İl Başkanı Görgöz, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi’ demiştir. Partimizin 98.yıldönümü kutlu olsun. Bu arada İzmir kurtuluşunun 99. Yılını da tebrik ediyorum.  CHP, ülkemizin sigortasıdır. Tüm kudreti ve gücüyle halkımızın güvencesi, kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmaya devam edecektir. Artık iktidara her şeyiyle hazır bir CHP var. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

“Uygulamamız halktan yana olacak”

Ekonomimizin sıkıntılı olduğunu söyleyen Görgöz, “Ekonomiyi ya ranttan yana ya da istihdamdan, üretimden yana kullanırsınız. Biz üretimden yana ekonomi politikası uygulayacağız. Uygulamamız halktan yana olacak. Satılan fabrikaları geri kazandıracağız. Üretmeye başlayacağız, kazanacağız. Kazandıktan sonra hakça paylaşacağız. Mevcut iktidar tercihini rantçı sermayeden, tüketimden yana kullanıyor. Biz tercihimizi üretimden ve halktan yana kullanacağız. Bunun örneklerini de yerel yönetimlerde gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz.  İktidar her şeyi tüketti, sata sata bitiremedi. Biz bu satılan yerleri geri kazandıracağız” dedi.

“Doğru bir ekonomi programıyla sorunların üstesinden geleceğiz”

“Güzel ülkemiz, bereketli topraklarıyla, olağanüstü konumuyla, genç nüfusuyla büyük bir potansiyele sahiptir” diyen Görgöz, “Bizler CHP olarak Milletin derdini çözmeye kararlı ehil bir kadro ve doğru bir ekonomi programıyla sorunların üstesinden geleceğiz” dedi

“Ahenk içinde çalışıyoruz”

Göreve geleli 18 ayın geride kaldığını belirten Görgöz, “Yönetimimiz oldukça çalışkan isimlerden oluşuyor. Yine Gençlik Kollarımız çalışıyor. Ahenk içinde çalışıyoruz. Yönetimde iki kişi bizim tarafımızdan bir kişi ise kendi isteği ile ayrıldı. Sıkıntımız yok. Seçimlere hazırız. Önümüzdeki seçimlerin galibi CHP olacaktır. Şimdiden planlarımız hazır” diye konuştu.

“Çevreye insanlara saygı yok”

Afyon Belediye çalışmalarını da sert bir dille eleştiren İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Bakın şehrin tam göbeğinde devasa bir bina yıkımı var. Çevreye insanlara saygı yok. Hiçbir güvenlik önlemi olmadan her taraf toz toprak içinde. Öte yandan kaldırım taşları yenilemesi çalışmalarından dolayı trafik akışı da aksıyor. Bir uyarıcı levha koymak bu kadar mı zor.Öte yandan Kentsel dönüşüm işini yapamadılar. Sonuçta şehir yönetilemiyor’ dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!