Telefon
WhatsApp
Arslan'dan Zeybek Başkan'a ziyaret

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan Başkan Mehmet Zeybek ile Belediye Başkanlığı’nda bir araya geldi. Başkanlık makamında yapılan ziyarete; AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İl Koordinatörü Vahit Atalan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Başkan Mehmet Zeybek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Arslan’a 2019 yılından bu yana şehrimize kazandırdığı yatırım ve hizmetlerden bahsetti. Ziyaret hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

"Başkanımızı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum"
AK Parti’nin temayül yoklaması nedeni ile Afyonkarahisar’a geldiklerini aktaran 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan 5 yıl önce de şehrimize geldiğini aktararak söz verilen yatırımların hayata geçtiğine dikkat çekti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e kazandırdığı eserlerden dolayı memnuniyet ile teşekkür ederek; “Partimizin temayül yoklaması var. Bu kapsamda heyet olarak buradayız. Öncelikle İl Başkanlığımızı ziyaret ettik şimdi de heyet olarak değerli Belediye Başkanımız Sayın Zeybek’i ziyaret ettik. Başkanımızın yaptığı güzel çalışmaları birlikte tekrar gözden geçirmiş olduk. Özellikle memnuniyetim şu ki; yaptığı çalışmaları doküman haline getirmiş. Yaptığınız çalışmaları doküman haline getirip birilerinin önüne koymazsanız unutuluyor. O yüzden dokümanter etmenin hafızaları taze tutmak adına çok önemli bir yeri. Değerli Başkanımızı yaptığı çalışmalardan ve bu çalışmaları dokümanter ettiği için teşekkür ve tebrik ediyorum. Afyonkarahisar’a çok sık geliyoruz. 5 yıl önce de temayül yoklamasına ben gelmiştim. AK Parti ve AK Parti Temsilcileri olarak yapacağız dediğimiz şeylerin üstünde yatırımların yapıldığı görmüş olmaktan duyduğum memnuniyetle hem Başkanımıza hem de Afyonkarahisar’a hizmet eden AK Kadrolara teşekkür ederiz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!