Telefon
WhatsApp
Afyonspor’a moral gecesi!

İnce Efeler yerel oyun ekibinin gösterisiyle başlayan gece, ikinci bölümü ile keyif verdi. Kaptanlar Kerem, Boran ve Emre Can'ın yaptıkları dansları büyük beğeni topladı. Moral gecesinde Hakan Çankaya'nın stand-up performansı ilgi görmedi.

Özellikle gecenin flaş ismi Turgay Bengü ve orkestrasının konseri başından sonuna kadar hareketli ve eğlenceli geçti. Turgay Bengü'nün eğlenceli sahnesine futbolcular dansları ile büyük renk kattı. Oyuncuların sahadaki yeteneklerinin daha iyisini dans pistine yansıttıkları görüldü. Orta saha oyuncusu Samet Semiz muhteşem figürler sergilerken oyuncuları stresli bir sezonun sonunda böyle mutlu gören yönetim de mutlu oldu.

ÖĞRENCİLER DE FİNALLERDE MORAL BULDU

Moral gecesi öğrencilerin final haftasına denk gelmesine rağmen salondaki tüm koltukların dolması UTF Kulübü Danışman Hocası Doç Dr. Fikret Yaman ve UTF Kulbü ve yönetimini mutlu etti. Geceye katılmak isteyen öğrencilere yurt giriş saatleri ile ilgili yardımlarını esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu salonda bulunan öğrencilerden büyük alkış aldı.

UTF Kulübü destek verenlere teşekkür ederek "Gecenin düzenlenmesinde katkıları bulunan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, AKÜ Öğretim Görevlisi Doç Dr. Fikret Yaman'a, Spor Bilimleri Fakültesi'ne AFBEL Otel Genel Müdürü Mehmet Dereağzı, otel personeline, AFSÜ öğrencilerine ve moral gecesine katılan tüm öğrencilere teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

0D90D26C D9F0 4B7A B00D 4Be6C0525C8E
 
D73Ebeeb B951 468D 851F 8F38Bf1C3Dd6

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!