Telefon
WhatsApp
Afyon Lisesi Avrupa eğitim sahnesinde

Erasmus+ İle Yeni Ufuklara Yelken Açtılar
Afyon Lisesi'nden beş öğrenci, İclal Arslan, Bilge Betül Güngör, Mustafa Yiğit Dereli, Berru Saray ve Mehmet Çağan Çoban, deneyimli İngilizce Öğretmeni Meral Hitit rehberliğinde Macaristan'ın tarihi Başkenti Budapeşte'yi ziyaret etti. 14-28 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen bu ziyarette, öğrenciler farklı bir eğitim sistemi ve kültürle iç içe olarak derslere katıldılar ve dil becerilerini geliştirme şansı buldular.

Öğretmenler de Sınırları Aşıyor
Afyon Lisesi bu kez İngilizce Öğretmeni Onur Alev Yaşar'ı Erasmus+ programı kapsamında Macaristan'a göndererek, 21-28 Kasım 2023 tarihlerinde Europa 2000 School düzenlenen online eğitim programına katılımını sağladı. Başarılı öğretmenimiz aldığı eğitim sonunda sertifika kazanma başarısını gösterdi.
Okul Müdürleri Erasmus+ Tecrübesini Yaşadı
Afyon Lisesi'nin bir diğer Erasmus+ faaliyeti olan İşbaşı Gözlem çalışması ise Çekya'nın Prag şehrinde düzenlendi. Okul Müdürü Ramazan Balkan ve İngilizce Öğretmeni İsmail Denk tarafından yapılan ziyarette, Litomericka Gymnazıum okulunda gözlemler ve incelemeler yapıldı.

Prag'da Büyükelçilik Ziyareti
Afyon Lisesi ve Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi müdürleri, Prag'daki çalışma esnasında Türkiye'nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış tarafından kabul edildi. Geçmişte Avrupa Birliği Bakanlığı görevinde bulunan Büyükelçi Bağış, öğrenci hareketliliği konusundaki çabalarını ve Türkiye'den Avrupa'ya öğrenci gönderme sayısının artırılması hedeflerini paylaştı.

Barselona'ya Doğru Yeni Bir Adım
Afyon Lisesi, Erasmus+ programı kapsamında Şubat ayında planlanan Barselona Öğrenci Hareketliliği'ne de katılma hazırlığı içinde. Bu etkinliğe İngilizce Öğretmeni Yasemin Yıldız liderliğinde öğrenciler Kerem Çağan Sarıkaya, Metehan Yardım, Nil Arslan, Elif Berrak Sevilmiş ve Ayşe Irmak Altıntaş katılacaklar. >> İsa Kuş’un haberi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!